ASTĂZI ÎNCEPE FESTIVALUL MASSIF, EDIȚIA A II-A

0
193

Începe Massif, singurul festival de muzică electronică organizat iarna, în România. 55.000 de participanți sunt așteptați în Poiana Brașov să se bucure de muzică, dar și de zăpadă. Evenimentul ajuns la a doua ediție, începe astăzi și se încheie duminică seara.

Vor încânta publicul artiști techno sau drum&base. Printre ei, Mahmut Orhan, cel mai cerut artist al momentului, și Chase&Status, câștigătorii Producers of The Year, la The Brits Awards.

Și pentru ca toată lumea să se poată bucură de concerte, organizatorii și primăria Brașov îi îndeamnă pe participanți să folosească mijloacele de transport în comun, care vor avea prioritate și chiar exclusivitate în anumite intervale orare.

Festivalul Massif ar putea deveni o atracție și pentru turiștii străini, astfel că antreprenori din domeniu se implică în sprijinirea evenimentului muzical.

Sute de polițiști și jandarmi sunt mobilizați pentru festival: se iau măsuri pentru depistarea drogurilor, iar pe drumurile către Brașov și Râșnov, se organizează filtre pentru identificarea șoferilor potențiali consumatori de droguri sau alcool.

Peste 50 de artiști vor urca pe cele trei scene în perimetrul festivalului și două scene pe Masivul Postăvarul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

81 + = 88