POLIGON DE TRAGERE ACOPERIT

0
273
Foto cu caracter ilustrativ

Jandarmii buzoieni, și nu numai ei, ar putea beneficia, în viitorul apropiat, de un poligon de tragere închis. Acesta ar urma să fie construit pe un teren pe care Inspectoratul Județean de Jandarmi îl deține în intravilanul municipiului Buzău. Deși demersurile sunt avansate, etapele de implementare a acestui proiect necesită destul de mult timp.

Potrivit proiectului, noul poligon va fi acoperit, iar realizarea lui ar urma să se facă în 2 sau 3 ani. Deși suma investiției nu a fost încă stabilită, potrivit unor calcule preliminare costurile de construcție ar fi destul de mari. Cert este că nicio structură a Ministerului Afacerilor Interne din județul Buzău nu deține un astfel de poligon.

Noul poligon acoperit nu va fi folosit doar de către structurile M.A.I.. Printre beneficiarii acestui obiectiv ar putea fi, la cerere, și civili.

În prezent, jandarmii buzoieni efectuează ședințe de tragere în Poligonul din Mărăcineni, aflat în administrarea Ministerului Apărării Naţionale din anul 1960. Actualul poligon, ce se întinde pe o suprafață de aproximativ 28 de hectare, este destinat tragerilor cu armament de infanterie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 + = 44