MECI SPECTACULOS CU SUCEAVA

0
275

Meci încrâncenat, în weekend, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, între Handbal Club Buzău și CSU Suceava, două echipe cu pretenții la un loc mai bun în liga națională masculină. La capătul unei partide spectaculoase, cele două formații au încheiat la egalitate, 31-31.

Încă de la început, meciul a stat sub semnul echilibrului, dar a avut destule faze cu sare și piper, care au încântat publicul buzoian. Deși au fost conduși în câteva rânduri, sucevenii au reușit totuși să intre la cabine cu un avantaj minim: 18 la 17.

Și în a doua parte, partida a fost echilibrată, cu numeroase faze spectaculoase. Din păcate, deciziile eronate ale arbitrilor au inflamat spiritele, atât în tribune, cât și pe teren. Susținuti de un public frenetic, buzoienii au încercat să dea lovitura, pe final de meci, însă nu au reușit să fructifice ultimul atac. S-a încheiat 31-31, un rezultat care   nu-i ajută foarte mult pe jucătorii de la Handbal Club. Formația buzoiană a rămas pe locul 6 și și-a cam luat adio de cupele europene.

Pentru Handbal Club a mai rămas însă un obiectiv de atins, Cupa României, acolo unde buzoienii au meci dificil, la Timișoara, cu Poli. De fapt, echipa buzoiană va susține în Banat un dublu test, mai întâi, pe 22 martie, în Cupă, și două zile mai târziu, într-un  meci contând pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =