POVESTEA RADIO BOOM CONTINUĂ

0
452

Radio Boom, parte a TV Sat Media Group, își ia la revedere de ascultatorii săi din FM și le urează bun venit fanilor radio din online. Este o trecere importantă care presupune schimbarea totală a liniei editoriale și eliminarea emisiunilor clasice. Acum, în online, Radio Boom nu mai poate fi definit ca un post local sau regional, pentru că adresabilitatea este națională, iar emisiunile vor avea caracter național. Desprea trecerea în online a Radio Boom, dar și despre surprizele pregătite de DJ-ii postului, puteți afla miercuri, joi, vineri, dar și în weekend, la TV Sat, într-o ediție specială a emisiunii Presa-Liberă Trecere. Realizatorii postului de radio vor vorbi despre cele patru platforme ce definesc noul Radio Boom, în online: Radio Boom Gold, Radio Boom House Music, Radio Boom Energy și Radio Boom Rock.

Toate emisiunile difuzate online sunt producție proprie și vor fi realizate în redacția Radio Boom.

Pentru ascultarea Radio BOOM on-line, nu vor exista costuri. Toate cele patru canale de muzică vor fi gratis, iar accesul este foarte simplu, doar intrând pe www.radioboom.ro  și alegând canalul preferat. De asemenea, nu este nevoie nici de logare, nici de crearea unui cont pentru accesarea platformei www.radioboom.ro.

Povestea Radio Boom a început în urmă cu 16 ani la Rm. Sărat și a continuat în tot județul Buzău, devenind rapid foarte căutat de ascultători, mai ales pentru emisiunile matinale, muzica de calitate şi buletinele de ştiri. De la 1 ianuarie 2015, Radio Boom s-a extins, putând fi ascultat şi în Vrancea, Bârlad şi Piatra Neamţ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =