HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 26 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2024

0
135

Berbec

În această săptămână, o acțiune îndrăzneață ar putea da roade. S-ar putea să te străduiești să ajuți pe cineva. Ai putea avea ocazia să oferi o mână de ajutor unui vecin sau să faci voluntariat pentru o organizație. Recompensele emoționale ar putea fi imense. Contextul astrologic vine și cu multă energie. Vei simți că poți muta munții din loc.
Eficiența ta va crește semnificativ și îți vei putea termina sarcinile mai repede decât de obicei. Pe de altă parte, va fi amplificată dorința ta de aventură, iar optimismul va fi la cote înalte. Poți avea parte de experiențe inedite dacă ieși din zona ta de confort. Ai putea să te surprinzi atât pe tine, cât și pe alții.
Taur

Este o perioadă în care lucrurile se schimbă în favoarea ta. Te vei bucura de multă energie pozitivă. Vei avea ocazia să îți faci prieteni noi sau să îți întărești legăturile cu cei din anturaj. Oamenii vor fi atrași de pofta ta de viață. În această săptămâna vor apărea oportunități de a bate palma pentru un parteneriat nou sau de a începe o nouă poveste de dragoste.
S-ar putea să simți o atracție puternică pentru cineva, iar sentimentele vor fi mai intense ca niciodată. Pe de altă parte, ai putea avea responsabilități față de alții, chiar dacă nu este ceea ce îți dorești. Ai putea simți că este prea multă povară sau că nu ești apreciat.
Gemeni

Săptămâna începe cu un aspect astrologic tensionat în casa ta a cunoștințelor și a informațiilor. Ceva ce încerci să înveți pur și simplu nu are sens. Nu ar trebui să pierzi prea mult timp cu asta. Pe de altă parte, pot apărea unele provocări în viața ta. Din fericire, vei avea susținere din partea divinității. Activitățile riscante ar putea fi blocate de o forță superioară.
S-ar putea să fii pe cale să faci o drumeție într-un loc cu risc mare de accidentare, dar să descoperi că traseul este închis. Unele planuri ar putea să se anuleze în ultim moment. Nimic nu este întâmplător. În loc să insiști, ar trebui să fii recunoscător pentru ajutorul divin pe care îl primești.
Rac

Este o săptămână în care casa ta a resurselor va fi activată. Poți primi ajutor atunci când te aștepți mai puțin, dar trebuie să ai răbdare. Chiar și lucrurile simple pot fi complicate în această perioadă, posibil din cauza faptului că vrei să se întâmple totul în cel mai rapid mod.
Încearcă să nu-ți pierzi cumpătul. Contextul astrologic va anima și casa relațiilor de prietenie. S-ar putea să fii tentat să nu refuzi nicio provocare care vine din partea celor din jur. Este o perioadă în care vei avea ocazia să încerci multe lucruri noi. Ai putea să îți descoperi unele pasiuni.
Leu

În această săptămână se deschide o oportunitate excelentă în plan profesional. Este posibil să capeți mai multă influență la locul de muncă. Norocul este de partea ta și ai toate șansele să primești o funcție de conducere. Vei avea responsabilități mai mari, dar și posibilitatea să delegi unele sarcini.
Acest nou capitol îți va aduce îmbunătățiri și pe plan financiar. Pe de altă parte, va trebui să ai mai multă răbdare pentru că pot apărea tot felul de provocări. Te poți confrunta cu întârzieri sau amânări. Ai grijă la reacțiile impulsive pentru că poți avea parte de conflicte.
Fecioară

Contextul astrologic îți va activa casa cunoștințelor și a educației. Tu ești persoana cu răspunsurile în această săptămână. Poți obține cele mai bune rezultate dacă participi la un examen, un test, un concurs. Ai mari șanse să obții o acreditare sau o certificare profesională. Pe de altă parte, apar provocări în sectorul care îți guvernează rutina. Este posibil ca ceea ce vrei să faci să dureze mai mult sau să fie mai dificil decât de obicei. Acest lucru ar putea fi din cauza evenimentelor neprevăzute sau a lipsei de concentrare. S-ar putea să fii nevoit să amâni unele sarcini pentru perioada următoare.
Balanță

Finalul lunii februarie vine cu noroc pe plan financiar. S-ar putea să fii nevoit să faci unele acțiuni îndrăznețe pentru o obține o finanțare, dar șansele să o primești sunt mari. De asemenea, pot apărea oportunități de a obține mai mulți bani, fie printr-o nouă sursă de venit, fie printr-o mărire de salariu. În schimb, te poți confrunta cu un blocaj în ceea ce privește creativitatea. S-ar putea să fii nevoit să te bazezi pe ideile altora pentru a reuși să găsești soluțiile potrivite pentru anumite probleme. Nu este un moment bun să te avânți pe teritorii necunoscute. Încearcă să îți menții rutina și să stai departe de orice risc.
Scorpion

Contextul astrologic îți poate aduce provocări legate de sectorul casei și al familiei. Pot apărea tensiuni și conflicte în relațiile cu cei dragi. Răbdarea ta ar putea fi pusă la încercare de atitudinea celor din jur. Nu vei fi prea tolerant cu persoanele care vor să îți distragă atenția de la ceea ce crezi tu că este important pentru tine. Pe de altă parte, vei fi mai dispus să îți asumi riscuri atunci când vine vorba de dragoste. Este o perioadă excelentă pentru întâlniri romantice. Poți cunoaște pe cineva care să te impresioneze profund. Sunt mari șanse să îți apară în cale iubirea vieții tale. Dacă ești într-o relație, te-ai putea simți pregătit să treci la o nouă etapă alături de persoana iubită. Ai putea deschide discuția despre dorința de a deveni părinte.
Săgetător

Este o perioadă în care s-ar putea să existe mai multe neînțelegeri decât de obicei în relațiile cu cei din jur. Ai putea să fii dispus să ajuți pe cineva, dar să îți dai seama că acea persoană încearcă să profite de bunătatea ta. S-ar putea să fie nevoie să stabilești limitele foarte clare, mai întâi în propria ta minte și apoi cu voce tare. Pe de altă parte, norocul îți surâde în ceea ce privește planul profesional. Relația cu colegii și superiorii se poate îmbunătăți. Poți stârni entuziasm în ceilalți și îi poți mobiliza să te ajute să finalizezi proiectele la care lucrezi. Dacă ți-ai dorit recunoaștere în domeniul în care activezi, o poți obține. Pot apărea și noi oferte de muncă, poate și din străinătate.
Capricorn

Contextul astrologic va activa casa banilor. Este o perioadă bună pentru a-ți revizui cheltuielile. S-ar putea să descoperi că plătești inutil anumite servicii. Pe de altă parte, s-ar putea să ai oportunitatea de a-ți transforma o pasiune într-o sursă de venit. Gândește-te cum ai putea obține bani dintr-o activitate care îți place. Lasă-te ghidat de intuiție și creativitate în acest proces. Răspunsurile ar putea veni mai repede decât te-ai fi așteptat. Dacă ești hotărât să mergi în această nouă direcție, vei primi și resursele necesare. Cineva s-ar putea să se ofere să te sprijine financiar pentru a pune bazele afacerii tale. De asemenea, ai putea obține cu ușurință un credit sau o finanțare. Ai încredere în șansa ta de a-ți construi o viață mai bună și o bază financiară solidă.
Vărsător

Este o perioadă excelentă pentru a petrece mai mult timp cu cei dragi. Contextul astrologic va fi favorabil activităților de familie. Poate fi un moment bun să pui la cale un proiect de grup. Poate fi vorba despre o drumeție sau o vacanță. Vei avea ocazia să te distrezi pe cinste alături de oamenii pe care îi iubești. Pe de altă parte, o oportunitate financiară ar putea fi în fața ta, dar va trebui să depui un pic de efort pentru a înțelege cum poți profita de ocazie. S-ar putea să fie vorba despre un document juridic. Trebuie să te uiți cu atenție la clauze. Pe de altă parte, astrele îți atrag atenția să nu semnezi nimic fără să te consulți înainte cu un specialist.
Pești

În această săptămână te vei bucura de multă energie, iar acest lucru este minunat pentru a termina sarcinile mai dificile. Puterea ta de concentrare va fi la cote maxime. În schimb, unele persoane din jurul tău ar putea fi surprinse și enervate că le ignori pentru a-ți rezolva treburile. Nu ar trebui să te lași influențat de atitudinea lor. Pe de altă parte, ar putea să reapară în viața ta cineva din trecut. Poate fi vorba de un fost coleg de școală sau un prieten din copilărie cu care ai pierdut legătura. Acesta ți-ar putea aduce informații prețioase, care te pot ajuta să îți vindeci anumite răni emoționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

52 + = 57