O NOUĂ ÎNFRÂNGERE

0
346

Un nou pas greșit pentru Handbal Club Buzău în Liga Zimbrilor! Duminică seară, în Sala Romeo Iamandi, formația buzoiană a fost învinsă de CSM Bacău, după un joc în care gazdele și-au mulțumit fanii doar în prima repriză.

Handbal Club Buzău a început bine meciul și s-a distanțat la trei goluri în minutul 9. Oaspeții au revenit însă și au egalat destul de repede. După o perioadă de echilibru, handbaliștii buzoieni au reușit să se desprindă, spre finalul reprizei, și au încheiat prima parte a meciului la o diferență de 3 goluri: 17-14.

Repriza a doua a început tot cu echipa buzoiană în prim-plan, însă băcăuanii au revenit și au reușit, din nou, să egaleze. Din păcate, în ultimele 10 minute Handbal Club a fost departe de echipa care își încânta suporterii în turul campionatului, cedând controlul jocului. S-a terminat 30-29 pentru CSM Bacău, rezultat în urma căruia echipa buzoiană a rămas pe locul 6, cu 24 de puncte.

Handbal Club are 3 puncte mai puțin decât Turda, însă poziția îi este amenințată de CSU Suceava care are același punctaj. Etapa viitoare, pe 25 februarie, buzoienii se deplasează la Cluj pentru partida cu Universitatea, antepenultima clasată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 + = 76