5 TRANSFERURI LA METALUL BUZĂU

0
276
Sursa foto: Arhivă

Metalul Buzău și-a propus, din nou, promovarea în Liga 2, după ce în stagiunea trecută a pierdut semifinala barajului cu Ceahlăul Piatra Neamț. Este și motivul pentru care echipa buzoiană a transferat încă 5 jucători.

Trei dintre cei veniți recent au fost aduși de la o echipă care era considerată, poate, principala rivală la promovare a Metalului Buzău în partidele de baraj, Foresta Suceava, care acum are grave probleme financiare. Este vorba de Daniel Corniciuc, un atacant de 19 ani, Odoh Chika, de asemenea, un atacant de 19 ani și Karime Makongo, un fundaș de 24 de ani.

Ceilalți doi fotbaliști care au sosit la Metalul Buzău provin de la Dacia Unirea Brăila, Valentin Robu, un mijlocaș de 21 de ani, și de la echipa de tineret a FCSB-ului, Răzvan Radu, un fundaș, 17 ani.

De asemenea, formația din Crâng a decis să se despartă de 7 jucători, dintre cel mai cunoscut nume este Sergiu Arnăutu, care a ajuns la CSM Deva.

În prezent, Metalul Buzău este lidera Seriei a 2-a din Liga 3, cu 40 de puncte, și are un avans de patru puncte peste locul 2, CSM Focșani.

Până acum, Metalul Buzău a disputat trei meciuri amicale, cu Gloria Buzău Under 19 (4-2), FCSB Under 19 (6-0) și Tricolorul Breaza (3-0). Pe 24 februarie, echipa buzoiană va disputa alte două partide de verificare, cu Dunărea Călăraşi şi cu Sporting Lieşti, ambele din Liga 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 4 =