HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 12 – 18 FEBRUARIE 2024

0
147

Berbec

Planeta ta guvernatoare, Marte, intră în zodia Vărsător și te inspiră să îți folosești calitățile de lider pentru a avansa în carieră. Noi intenții legate de planul profesional vor începe să prindă contur. Nu vei sta prea mult pe gânduri și îți vei dori să treci imediat la acțiune. Poți obține ajutor pe calea parteneriatelor, mai ales în domenii legate de tehnologie și comunitate.
Oamenii din jur ar putea fi interesați de obiectivele tale dacă îndrăznești să le vorbești deschis despre ele. Pe de altă parte, Marte va forma o conjuncție cu Pluto. Ceva îți stă în cale și ai putea simți că este un semnal să te întorci, dar poate fi doar un test. Ai încredere că te îndrepți în direcția corectă.
Taur

Cu Venus, planeta care îți guvernează zodia, în Vărsător, orizonturile tale se vor extinde în plan amoros. S-ar putea să uiți de reguli și principii și să te avânți cu tot sufletul într-o nouă poveste de iubire. O întâlnire neașteptată ar putea avea loc chiar de Ziua Îndrăgostiților. Cu Marte în Vărsător poți face progrese remarcabile în plan profesional, deși nu vor lipsi obstacolele.
Ceva ar putea să te descurajeze și s-ar putea să te întrebi dacă merită efortul. Nu vei avea o altă oportunitate ca aceasta în următorii ani, așa că ar trebui să profiți din plin de această energie.
Gemeni

Marte intră în semnul Vărsătorului, unde va rămâne până în 22 martie. În această perioadă, te afli în armonie cu energia astrelor. Acest lucru înseamnă că acțiunile pe care trebuie să le întreprinzi sunt clare. Știi ce să faci, iar acum este momentul să îți materializezi dorințele. Poți obține o diplomă, se pot rezolva unele probleme legale, ai ocazia să călătorești mai des. S-ar putea să simți că, în sfârșit, ești pe drumul tău. Există obstacole, dar acestea te vor face mai puternic. Concentrează-te asupra obiectivelor tale și nu îi băga în seamă pe cei care îți spun că nu o să reușești.
Rac

Emoțiile tale vor fi deosebit de intense în această perioadă. Cele două aspecte astrologice îți cer să te eliberezi de bagajele emoționale pe care le-ai dus în spate atât timp. Poate fi o ocazie excelentă să lucrezi la dezvoltarea ta personală și să scapi de o serie de frici și angoase. Ai ocazia să îți vindeci traumele și să faci pace cu trecutul.
Vei privi astfel spre viitor cu mai mult optimism și curaj. Relațiile cu cei din jur se pot îmbunătăți considerabil. Se conturează oportunități și lecții legate de a oferi și a primi. Nu vor lipsi nici provocările. S-ar putea să primești ceva, dar să nu fie ceea ce îți dorești, iar acest lucru să te determine să spui clar care sunt așteptările tale. Norocul la bani îți va surâde.
Leu

Contextul astrologic va favoriza gândirea obiectivă și vei putea să vezi mai clar niște situații. Cu Venus și Marte în Vărsător, pasiunea va fi la cote înalte. Ai putea petrece Ziua Îndrăgostiților într-un mod deosebit de romantic. Te poți aștepta la o cerere în căsătorie într-un cadru de poveste. Se conturează oportunități importante și în sectorul relațiilor de prietenie, parteneriate, colaborări profesionale.
Cele două aspecte astrologice vor amplifica setea ta de putere. Vei fi mai ambițios ca niciodată, dar trebuie să fii atent cum folosești această energie. Poate fi o ocazie excelentă să pui în mișcare niște planuri pentru a-ți atinge obiectivele. Ai însă grijă să nu exagerezi și să nu devii manipulator și posesiv.
Fecioară

Norocul în dragoste îți va surâde în această săptămână și viața ta amoroasă va fi principalul punct de interes al astrelor. Te poți aștepta la o perioadă extrem de romantică și armonioasă în ceea ce privește relația de cuplu. Te vei putea conecta cu persoana iubită la un nivel emoțional profund. Te vei simți inspirat să îți mărturisești sentimentele în mod deschis și să îți consolidezi legătura cu partenerul de viață. Dacă ești singur, ai mare șanse să întâlnești persoana potrivită pentru tine. Marte te va încuraja să acționezi și să dai frâu liber pasiunii. În sectorul relațiilor se va manifesta și energia lui Venus, aspect ce va scoate la suprafață latura ta generoasă și iubitoare.
Balanță

Planeta ta guvernatoare, Venus, se alătură lui Marte în Vărsător pe 16 februarie. Contextul astrologic îți va amplifica simțul artistic și pasiunea. Dacă vrei să te bucuri la maxim de aceste vibrații romantice, astrele te sfătuiesc să sărbătorești Ziua Îndrăgostiților cu câteva zile mai târziu. Curajul va fi la cote înalte și s-ar putea să fii dispus să riști, fie într-un proiect creativ, fie în dragoste. Pe de altă parte, s-ar putea să apară unele obestcole exact în momentul în care începi să faci unele schimbări în viața ta. Poate fi un mod prin care astrele îți testează hotărârea. Ar fi bine să nu te dai bătut, ci dimpotrivă, să-ți intensifici eforturile.
Scorpion

Marte și Pluto formează o conjuncție rară de Ziua Îndrăgostiților și vei fi mai motivat ca niciodată să preiei controlul asupra stării tale emoționale. Se pot produce schimbări profunde la nivel interior. Optimismul va fi la cote înalte, iar spiritul de aventură și pofta de distracție se vor amplifica. Poate fi o perioadă deosebit de romantică. Ai putea avea parte de discuții sincere și emoționante cu persoana iubită, care să deschidă o nouă etapă în relația voastră de cuplu. Astrele pun accent și pe iubirea de sine, la care poți ajunge mai ușor prin intermediul practicilor spirituale. Contextul astrologic va fi favorabil și sectorului casei și al familiei. Este o perioadă bună pentru renovări sau mutarea domiciliului.
Săgetător

Marte și Venus în Vărsător vor amplifica motivația, pasiunea, romantismul. Vei avea ocazia să acționezi în conformitate cu dorințele tale. Poți găsi oameni cu care să lucrezi pentru a-ți atinge un obiectiv măreț, cum ar fi o idee de afacere sau un proiect creativ. Este un moment potrivit pentru a face muncă de echipă. S-ar putea să apară persoane care să îți spună că ceea ce vrei să faci este imposibil. Nu lăsa pe nimeni să te descurajeze. Folosește această energie pentru a te concentra pe soluții creative și metode inovatoare. Este, totodată, o perioadă excelentă pentru a face planuri de viitor cu persoana iubită. Se pot lua decizii importante cu privire la traiul comun.
Capricorn

Cu Venus și Marte în zodia Vărsător vei fi deosebit de seducător și extrem de motivat să îți urmărești dorințele. O întâlnire neașteptată poate pregăti terenul pentru o Zi a Îndrăgostiților palpitantă. Ar putea fi vorba de o persoană din trecut pentru care mai ai încă sentimente puternice. Pe de altă parte, săptămâna aceasta norocul la bani îți surâde și te poți bucura de o serie de avantaje financiare. Ar putea să apară o oportunitate excelentă de a-ți suplimenta câștigurile. Este momentul să îți concentrezi energia asupra obiectivelor tale pentru că șansele de reușită sunt foarte mari. Chiar dacă pot apărea obstacole care să te determine să faci câțiva pași în spate, astrele te susțin să le depășești.
Vărsător

Venus și Marte intră în semnul tău zodiacal în preajma Zilei Îndrăgostiților, amplificând atracția ta sexuală și latura misterioasă care îți fă un farmec aparte. Este un moment excelent să faci exact ce îți dictează inima. Te vei bucura de mai multă energie decât de obicei. Cei din jur te vor vedea mai încrezător, iar abilitățile tale de lider vor străluci. Vei avea ocazia să cunoști oameni noi și să formezi conexiuni profunde. Este, de asemenea, un moment excelent să lansezi un proiect profesional. Nu vor lipsi nici obstacolele, dar nu te vor împiedica să îți îndeplinești obiectivele. Profită de ele pentru a-ți întări hotărârea.
Pești

Cu Marte și Venus în Vărsător se anunță o săptămână liniștită, în care lucrurile vor merge bine pe toate planurile. Contextul astrologic îți va da ocazia să reiei și să finalizezi unele proiecte pe care le-ai amânat multă vreme. Vei fi mai încrezător în forțele proprii și nimic nu te va putea împiedica să mergi înainte atunci când îți dorești ceva. Astrele te sfătuiesc să te ghidezi după instinctele tale pentru că intuiția va fi la cote maxime în această perioadă. Pe de altă parte, te poți lovi de refuzuri din partea unor oameni cărora le-ai cerut ajutorul sau poți să primești avertismenete că lucrurile nu vor merge cum vrei tu. Ar trebui să îți asculți inima, nu opiniile celorlalți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 2 = 6