BANI PENTRU ASFALTAREA A 14 STRĂZI

0
243
Foto cu caracter ilustrativ

Primăria Buzău a primit finanțare pentru reabilitarea și modernizarea a încă 14 străzi din municipiu. Contractul de finanțare, în valoare de 43.000.000 de lei, a fost semnat de către primarul municipiului Buzău și de către Alexandru Stoica, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Printre străzile care vor intra în reabilitare în acest an se numără și câteva artere foarte importante, cu ar fi Șoseaua București (fosta Șoseaua Spătarului), Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu, Bulevardul Stadionului, Bulevardul Nicolae Titulescu și Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Reprezentanții Primăriei Buzău precizează că licitațiile pentru desemnarea constructorilor vor demara cât mai repede posibil, astfel încât multe din aceste străzi să fie finalizate chiar în acest an. De asemenea, administrația buzoiană speră să finalizeze în acest an și toate străzile aflate déjà în reabilitare și să asfalteze ultimele fundături, intrări și alei care nu au fost niciodată asfaltate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 20 = 21