SUSPECTAȚI DE FRAUDĂ ÎN ACORDAREA GRADELOR DE INVALIDITATE. PERCHEZIȚII LA SEDIUL POLICLINICII „NICOLAE TITULESCU” BUZĂU

0
328

Descinderi, astăzi, la sediul Policlinicii ,,Nicolae Titulescu”, dar și în alte locații din municipiul Buzău, într-un dosar de corupție. Procurori, jandarmi și ofițeri anticorupție au făcut percheziții la cele trei cabinete de expertiză medicală a muncii din cadrul Casei Județene de Pensii Buzău și la domiciliile unor medici experți și asistente medicale din cabinetele respective.

Potrivit unor surse, persoanele vizate de anchetatori ar fi suspectate de fraude legate de acordarea gradelor de invaliditate sau de incapacitate de muncă, pe baza cărora se poate ieși la pensie pe caz de boală sau se poate încadra într-un grad de handicap. În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe documente, înscrisuri și bunuri materiale. Suspecții, aproape 15 la număr, au fost duși la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Pe site-ul Casei Județene de Pensii Buzău, în Policlinica ,,Nicolae Titulescu” figurează 3 cabinete medicale în care profesează doctorii Valentin Coleașă, Valentina Ilie și Iolanda Mîndru.  Perchezițiile ar fi avut loc pe fondul unor plângeri făcute, încă de anul trecut, de câțiva buzoieni la adresa cadrelor medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 2 =