PRIMAR BUZOIAN CERCETAT PENTRU FRAUDĂ

0
376

Descindere a polițiștilor buzoieni la Primăria Gura Teghii. Primarul Gheorghe Micleru și mai mulți funcționari ai administrației locale au fost reținuți și audiați sub suspiciunea de fals intelectual și delapidare. Primăria Gura Teghii a fost descuiată, în prezența anchetatorilor și jandarmilor, de tatăl primarului. Percheziţii au avut loc, joi, atât la sediul Primăriei, cât şi la locuinţa primarului şi la o pensiune pe care acesta o deţine. Ulterior, primarul şi mai mulți funcţionari implicaţi au fost reţinuţipentru 24 de ore și duși la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele.

Conform unor surse apropiate anchetei, primarul din Gura Teghii ar fi folosit la muncă, în interes personal, mai mulţi angajaţi din Primărie. O altă faptă pentru care ar fi cercetat ar fi legată de achiziţionarea unei centrale termice din bani publici pe care şi-ar fi instalat-o la pensiunea pe care o deţine. Potrivit acelorași surse, cercetările au loc pe fondul unor plângeri făcute de foști angajați ai primăriei.

Gheorghe Micleru, care se consideră pe o rețea de socializare drept ,, un om care nu vrea nimic pentru el”, a mai fost în centrul unui scandal, în urmă cu câțiva ani. Acesta a lansat insulte, pe rețeaua de socializare, la adresa cetețenilor nemulțumiți de avaria care i-ar fi lăsat fără apă. Primarul i-a apostrofat pentru că nu s-au informat înainte şi au comentat în necunoştinţă de cauză.

De asemenea, Gheorghe Micleru nu se află pentru prima dată în faţa anchetatorilor. El a mai fost condamnat în trecut într-un dosar de proxenetism. Gheorghe Micleru a fost ales primar al comunei Gura Teghii în 2020 din partea PMP, fiind unul dintre cei 5 primari ai formaţiunii condusă la acea vreme de Adrian Mocanu, actual preşedinte al PNL Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 77 = 85