HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 22 – 28 IANUARIE 2024

0
140

Berbec

Poate că aștepți să obții un anumit rezultat, dar timpul și resursele pe care le investești depășesc beneficiile. Renunță și mergi înainte. Emoțiile tale vor fi intense. Poți canaliza această energie în proiectele tale creative. Este posibil să descoperi oameni care sunt dispuși să își folosească talentele pentru a te ajuta.
Taur

Miza va fi mare în tot ceea ce faci la locul de muncă și va trebui să fii atent să nu se strecoare greșeli. Verifică toate detaliile iar și iar. Succesul tău în carieră va fi garantat dacă reușești să îți impresionezi superiorii. Luna Plină de pe 25 ianuarie ar putea aduce momente extrem de tensionate în viața de familie. Te poți confrunta cu o serie de conflicte majore. Încearcă să îți păstrezi calmul.
Gemeni

S-ar putea să fii mai rezervat decât de obicei la capitolul comunicare. Totodată, ai grijă la investiții. Asigură-te că informațiile pe care le ai sunt corecte și că ai analizat toate aspectele înainte de a lua o decizie. Chiar dacă ești nerăbdător să îți pui în aplicare planurile, s-ar putea să fii nevoit să iei lucrurile pas cu pas. Nu te încăpățâna să sari etape.
Rac

Ai grijă la modul în care comunici cu prietenii pentru că există riscul să le încalci niște limite. S-ar putea să atingi niște subiecte sensibile pentru ei, iar acest lucru îi poate afecta emoțional. Alege-ți cu grijă cu atenție cuvintele. Iți poate fi afectat sectorul financiar. Acest aspect va evidenția unele probleme legate de bani și investiții. Dacă este nevoie să faci sacrificii sau să ceri ajutor, nu lăsa mândria să îți stea în cale.
Leu

Este posibil să întâmpini o anumită rezistență din partea partenerului și să nu fiți tocmai pe aceeași lungime de undă în ceea ce privește subiectul care te interesează. Poate că vrei să faci un pas înainte în relație sau poate că vrei să încetinești lucrurile pentru a-ți lua timp de gândire. Ai putea să renunți la orgoliu pentru a negocia anumite aspecte legate de nevoile tale. Este important să te afirmi, dar acest lucru nu înseamnă că întotdeauna trebuie să ai dreptate.
Fecioară

Dacă îți cauți dragostea, s-ar putea să te lași prins în detalii care nu sunt atât de importante pe cât crezi. Astrele te îndeamnă să te axezi mai mult pe ceea ce îți dorești de la un posibil partener, nu să cauți diverse calități și trăsături ideale. Dacă ești într-o relație, pot apărea tensiuni din cauza criticii excesive. Ești capabil de orice îți pui în minte. Singurul lucru care te ține departe de succes este criticul tău interior.
Balanță

S-ar putea să fie nevoie să aplanezi conflictele care pot apărea între membrii familiei tale. Vei face tot posibil să găsești o soluție pentru ca toată lumea să se înțeleagă și să fie mulțumită. Probabil ești singurul care își poate păstra calmul și poate reechilibra lucrurile. Fii categoric dacă nu ești de acord cu ceva, dar evită pe cât posibil drama. S-ar putea ca unele prietenii să se încheie în această perioadă.
Scorpion

Te vei simți inspirat să acționezi într-un mod practic și organizat pentru a pune toate lucrurile la punct. Ai însă grijă la tendința de a te impune cu orice preț în fața celorlalți. Luna Plină în Leu ar putea scoate în evidență probleme pe care le ai la locul de muncă și care îți impactează și viața de familie. S-ar putea să simți că te copleșește această situație, dar răspunsurile sunt la tine. Ascultă-ți vocea interioară.
Săgetător

Este posibil să existe un conflict între ceea ce ai vrea să cumperi și dorința de a aștepta și de a economisi bani. Cel mai probabil latura ta practică va câștiga, dar va trebui să fii cumpătat. S-ar putea să simți nevoia să te liniștești și să te reechilibrezi mental și emoțional. Este un moment bun să îți revizuiești planurile și să privești și imaginea de ansamblu.
Capricorn

S-ar putea să-ți dorești să decizi să creezi ceva nou din ceva vechi. Este, de asemenea, posibil să primești o moștenire de la un membru al familiei, care să fie exact ceea ce ai nevoie în acest moment. Cu Pluto în zodia ta, în ultimii cincisprezece ani ai trecut printr-o transformare lentă, dar semnificativă. Vei putea să vezi schimbările care au avut loc la nivel interior mai clar ca niciodată. Luna Plină în Leu te va ajuta să le procesezi și să îți revizuiești bagajul emoțional odată pentru totdeauna.
Vărsător

Abilitățile tale psihice vor fi puternice, iar intuiția ta va fi amplificată de contextul astrologic. Vei avea capacitatea ta de a simți energiile din jurul tău într-un mod clar. S-ar putea să fii mai atras de practicile spirituale. Luna Plină se va forma în sectorul relațiilor tale. Acest aspect astrologic îți oferă ocazia să examinezi ce atașamente emoționale îți încetinesc evoluția. Ai șansa să renunți la ele și să acționezi în direcția care crezi că ți-e menită.
Pești

Este posibil să conștientizezi că lipsa de mișcare te afectează mai mult decât credeai. Totodată, ai putea să îți dai seama brusc că anumite alimente nu îți fac bine și ești dispus să renunți la ele. Este un moment bun să îți reorganizezi programul în funcție de ele. Fii sincer cu privire la modul în care vrei să îți petreci timpul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =