GLORIA BUZĂU A RELUAT ANTRENAMENTELE

0
352

Gloria Buzău s-a numărat printre echipele care au reluat antrenamentele la jumătatea lunii ianuarie. Luni, 15 ianuarie, a avut loc prima ședință de pregătire, pe terenul sintetic de lângă stadionul Gloria, arena Metalul, unde își dispută meciurile de acasă echipa din Liga 3 Metalul Buzău.

La primul antrenament au participat doar 16 jucători, semn că se poartă încă negocieri pentru aducerea de jucători. La capitolul noutăți, roș-albaștrii au punctat doar cu Ovidiu Perianu, tânărul venit sub formă de împrumut de la FCSB. Se pare, totuși, că șefii clubului poartă discuții avansate cu câțiva jucători, surprizele urmând a fi anunțate în curând.

Tratative avansate s-ar duce cu un mijlocaș central străin, dar care a mai jucat în România, în Superligă. De asemenea, se poartă discuții cu un fundaș central care să acopere deficitul din compartimentul defensiv creat odată cu plecarea lui Wiktorski.

De altfel, la primul antrenament a fost prezent și un fotbalist pe care Gloria Buzău l-a legitimat sau urmează să îl legitimeze. Este vorba despre fundașul Alexandru Fărăgău, în vârstă de 18 ani, care în prima parte a sezonului a evoluat în Liga 2, dar la CSM Ceahlăul. El a prins 7 meciuri pentru formația din Piatra Neamț, iar în această iarnă a revenit la echipa de la care era împrumutat, Universitatea Cluj. Este posibil ca acum Fărăgău să facă trecerea la Gloria Buzău tot sub formă de împrumut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =