HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 15 – 21 IANUARIE 2024

0
155

Berbec

Săptămâna începe cu aspecte bune în sectorul carierei. S-ar putea să te simți inspirat să începi un proiect nou, diferit de ceea ce ai făcut până acum. Poți obține rezultate remarcabile și recunoaștere în mediul profesional. Vei avea ocazia să formezi conexiuni mai puternice și mai profunde cu oamenii de lângă tine și să construiești o comunitate în jurul tău, bazată pe respect, valori comune, înțelegere, susținere. Acest lucru te va ajuta în cele din urmă să îți clarifici convingerile personale. Ai putea lua în considerare o altă ocupație care îți oferă căi creative pentru a face lumea un loc mai bun.
Taur

Contextul astrologic îți poate oferi șansa să îți explorezi abilitățile creative. Este un moment potrivit să studiezi ceva nou sau să reiei un proiect artistic pe care l-ai abandonat. Pregătește-te să evoluezi profesional și să preiei controlul total asupra capacității tale de a te face remarcat.
Acest tranzit îți cere să îți consolidezi forța interioară și să îți folosești resursele pentru a-ți atinge potențial maxim. Îți va fi mult mai clar care au piedicile care au stat în calea succesului tău. Chiar dacă nu va fi o călătorie ușoară, astrele îți vor amplifica ambiția și te vor susține să te concentrezi pe obiectivele tale pe termen lung.
Gemeni

Se formează aspecte favorabile în casa ta a resurselor în această săptămână. Este un moment bun pentru a te armoniza cu energia prosperității prin practici spirituale. Sunt mari șanse să te bucuri câștiguri neașteptate. Călătoriile în locuri îndepărtate sau educația superioară pot aduce revelații semnificative în următorii ani. Tranformarea se poate produce prin extinderea orizonturile și depășirea zonei de confort. Vei fi provocat să îți pui la îndoială crezurile, adevărurile, principiile și să îți reconstruiești setul personal de valori. Este posibil să treci printr-o criză existențială, dar luptele mentale și spirituale te vor ajuta în cele din urmă să te aliniezi cu filozofii de viață mai profunde și mai autentice.

Rac

Norocul în dragoste îți va surâde în această perioadă. Te vei bucura de o energie plină de romantism și pasiune. Poate fi un moment excelent pentru o escapadă alături de partenerul de cuplu. Dacă ești în căutarea iubirii, persoana iubită poate să apară în viața ta într-o manieră uimitoare. Este o ocazie excelentă să începi un nou capitol în ceea ce privește dezvoltarea personală. Pe parcursul acestui tranzit vei dobândi capacitatea de fi mai sincer cu tine însuți, de a nu-ți mai ascunde emoțiile și de a-ți onora dorințele. Vei putea avea relații mai autentice și mai sănătoase. Chiar dacă pot apărea multe momente dificile în acest proces, la final vei simți că ai scăpat de o mare povară.
Leu

Îți va fi dificil să te concentrezi pe sarcinile tale în această săptămână și ar fi indicat să încetinești ritmul sau chiar să îți iei o pauză. Nu te vor stimula decât lucrurile creative sau care au o valoare sentimentală, cum ar fi arta sau muzica. Începe un capitol complet nou în ceea ce privește relațiile tale. Oamenii din jurul tău vor fi oglinda ta și îți vor dezvălui elemente ale identității tale pe care le reprimi sau pe care nu vrei să le recunoști. În loc să fugi de aceste situații, folosește-le ca pe un catalizator pentru a lucra cu tine însuți. Vei putea fi mult mai autentic. De asemenea, astrele te sfătuiesc să lași în trecut nevoia de control care te împiedică să iubești profund.
Fecioară

În această săptămână se formează aspecte pozitive în casa ta a creativității și exprimării personale. Vei avea un mare potențial creativ și ar fi bine să profiți de ocazie pentru a demara un proiect care te ajută să îți explorezi pasiunile. Ești susținut să faci schimbări majore în ceea ce privește obiceiurile zilnice pentru a fi mai sănătos și mai energic. Renunță la practicile vechi și la comportamentele care te-au ținut captiv în dinamici toxice. De asemenea, modul în care îți organizezi programul și îți îndeplinești sarcinile zilnice va fi diferit de cel obișnuit. Vei fi mult mai practic și mai eficient, iar acest lucru îți poate aduce rezultate excepționale în plan profesional.
Balanță

Cu aspect favorabile în casa locuinței și a familiei, s-ar putea să fii extrem de intuitiv în relațiile cu cei dragi. Poți simți când cineva este supărat sau are nevoie de spațiu. S-ar putea să știi ce gândesc ceilalți înainte să vorbească. Ai multe idei creative de obicei, dar în următorii ani vei dori să le iei mult mai în serios. Conceptul de viziune artistică ar putea căpăta o nouă semnificație. Vei avea ocazia să investești mai mult timp și resurse în proiectele legate de pasiunile tale. De asemenea, se va amplifica dorința de a-ți exprima gândurile și sentimentele. Norocul în dragoste îți va surâde în această perioadă. Te vei bucura de mai multă intensitate și uniune în relația de cuplu. Dacă ești singur, poți avea parte de aventuri romantice, dar poți găsi și persoana potrivită alături de care să întemeiezi o familie.
Scorpion

În această perioadă ar trebui să fii foarte atent la modul în care comunici cu tine însuți. Schimbă-ți gândurile într-o direcție mai optimistă pentru a atrage experiențe pozitive. Ceea ce gândești are mari șanse să se întâmple și în realitate. Concentrează-te asupra visurilor tale. Viața ta personală poate suferi o transformare majoră. Conceptul de acasă se poate modifica complet. Este posibil să începi să preiei un nou rol în familia ta sau să încerci să schimbi anumite dinamici. Nu ezita să îți explorezi trecutul și să te concentrezi pe vindecarea copilului interior. Vei putea crea o fundație mai solidă pentru viitorul tău.
Săgetător

Contextul astrologic te susține în plan financiar. Norocul va fi de partea ta și este posibil să îți poți suplimenta câștigurile. Pe de altă parte, s-ar putea să îți reorganizezi prioritățile atunci când vine vorba de cheltuieli. Vei fi dispus să plătești pentru lucrurile care te fac fericit, chiar dacă vei depăși bugetul. Vei căuta semnificații mai adânci în interacțiunile de zi cu zi și vei relaționa cu lumea din jurul tău într-un mod mai profund. Conversațiile banale nu vor mai fi suficiente pentru tine. Chiar dacă ești un visător prin natura ta, vei descoperi puterea de a fi pur și simplu prezent. Modul în care vorbești va căpăta și mai multă intensitate decât în trecut. Ai încrede că oamenii vor fi dornici să te asculte.
Capricorn

S-ar putea să descoperi că ceilalți au mai multă încredere în tine decât ai tu însuți. Ar fi bine să începi să te vezi așa cum te văd cei din jur. Acest lucru îți poate aduce noi oportunități pe toate planurile. S-ar putea să preiei controlul asupra vieții tale financiare într-un mod nou. Este momentul să începi să rezolvi orice probleme legate de finanțe și valoare de sine. Astrele te susțin să îți schimbi mentalitatea și modul în care te raportezi la bani. Apreciază tot ceea ce ai și găsește-ți motivația să îndepărtezi orice obstacole apar în calea ta.
Vărsător

Intuiția ta va fi amplificată de contextul astrologic. Este un moment excelent să faci progrese în ceea ce privește dezvoltarea personală. Vei avea o înțelegere mai profundă asupra propriilor tale convingeri și credințe. Este posibil să simți această schimbare mai puternic decât ceilalți nativi. Nu ar trebui să îți mai fie teamă să fii diferit și să te opui curentului. Vei reuși să te conectezi cu sursa ta personală de putere. Nu ar trebui să te mire dacă îți schimbi drastic imaginea. Acesta este cu adevărat un nou capitol în ceea ce privește identitatea ta. Bucură-te din plin de acest plan de evoluție pe care ți l-au pregătit astrele.
Pești

Este o perioadă în care s-ar putea să simți nevoia să îți amâni planurile pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi. Dacă ai ceva de făcut care nu suportă amânare, ar trebui să îți pui o alarmă pe telefon, pentru că s-ar putea să te distrezi cu prietenii și să pierzi noțiunea timpului. Vei fi mult mai înclinat spre introspecție. Pe parcursul acestui nou capitol al vieții tale, vei face cunoștință cu forța minții tale inconștiente. Este o ocazie excelentă să îți explorezi trecutul, cu toate traumele pe care le-ai suferit de-a lungul vremii și mecanismele după care ai funcționat. Fii atent la reacțiile impulsive pentru a vedea dacă poți descoperi motivele ascunse din spatele lor.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 14 = 15