NĂPĂSTUIȚI DE SOARTĂ, ACUM 8 LUNI, AU REVENIT ÎNCET LA O VIAȚĂ NORMALĂ. GALERIE FOTO

0
338
Sursa foto: Prefectura Buzau/ Facebook

Cele 6 familii din comuna buzoiană Vadu Pașii, cărora inundațiile din primăvara anului trecut, le-au distrus gospodăriile, și-au reluat  viața normală. Prefectul de Buzău, Daniel Țiclea,  a vizitat ieri familiile lovite de necaz acum mai bine de 8 luni. Prefectul declară că oamenii au reușit să facă lucrări în gospodării, cu ajutorul financiar acordat de statul roman, dar și cu sprijinul autorităților județene și al comunității, astfel încât astăzi să poată trăi în condiții normale.

În luna mai 2023, un număr de 11 familii din județul Buzău, 6 familii din satul Stăncești, comuna Vadu Pașii, 3 familii din satul Dâmbroca, comuna Săgeata și 2 familii din Râmnicu Sărat,  au fost lovite de inundații puternice. Mâlul a intrat în casele oamenilor, distrugându-le agoniseala de-o viață.

La momentul respectiv, pe baza anchetele sociale realizate de echipele de verificare care s-au deplasat pe teren, statul român și instituțiile publice au intervenit rapid și au colaborat pentru a-i ajuta pe cei loviți de soartă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =