GLORIA BUZĂU L-A ÎMPRUMUTAT PE WIKTORSKI

0
383

Mutare interesantă, la început de an, între Gloria Buzău și Unirea Slobozia, două pretendente la promovare! Formația din Crâng l-a împrumutat la Slobozia pe polonezul Kamil Wiktorski, până la finalul acestui sezon de Liga 2.

Fundașul Kamil Wiktorski a venit în România în vara lui 2020, din Polonia, când a semnat cu Dunărea Călărași. La Călărași a stat numai un sezon și a bifat 26 de meciuri în Liga 2. Ulterior, s-a transferat la Gloria Buzău, unde, în stagiunea 2021/ 2022, a jucat în 21 de meciuri, iar în anul fotbalistic precedent a fost pe teren în 27 de partide.

Până la pauza de iarnă, din acest sezon, a jucat în 12 meciuri, iar în 9 a intrat ca titular. Polonezul a și înscris un gol pentru buzoieni, cu CSC Dumbrăvița, în etapa a 14-a, scor 1-0.

Gloria Buzău și Unirea Slobozia s-au înțeles pentru împrumutul fundașului până la finalul sezonului, iar trupa ialomițeană va plăti Gloriei Buzău, se pare, trei sferturi din remunerația apărătorului. De la Gloria  au plecat până acum Ionuț Șerban, Diogo Izata și Andrei Guiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =