DIEGO FERRARESSO, O VIAȚĂ CA ÎN FILME

0
384

Unul din jucătorii aduși de Andrei Prepeliță la Gloria Buzău pentru acest sezon de Liga 2, Diego Ferraresso are o poveste de viață demnă de un film. Fundașul lateral, născut în Brazilia, a avut o copilărie grea, dar acum e fericit la Buzău. Ferraresso a fost nevoit să plece din Brazilia pentru că a simțit că doar venind în Europa poate realiza ceva în fotbal. A ajuns în Bulgaria în urmă cu mai bine de 15 ani, iar peste Dunăre a petrecut nouă ani, până când, în vara lui 2016, a plecat în Polonia. Acum, apărătorul, în vârstă de 31 de ani, a ajuns în România, iar pentru Gloria Buzău a prins cinci meciuri în prima parte a sezonului de Liga 2, în cele 15 etape scurse din campionatul regular.

Diego Ferraresso nu mai este la prima tinerețe ca fotbalist și din acest motiv are obiective realiste pentru ultimii ani ca jucător. Nu visează la un transfer spectaculos, dar și-ar dori să ajungă în ligile inferioare din țări puternice, precum Italia, Spania sau Germania. La Gloria Buzău se simte însă, bine și îi place și orașul.

Jucătorul Gloriei Buzău are în palmares o Cupă a Bulgariei cu Litex Loveci, în 2010, un titlu cu aceeași echipă, în 2009, o Cupă a Poloniei cu Cracovia, în 2020 și de o Supercupă a Poloniei tot cu Cracovia, în 2021. Ferraresso a bifat şi două convocări pentru Bulgaria Under 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 1 =