VERDICT AMÂNAT PENTRU BORODI

0
389

Federația Română de Handbal a amânat verdictul în cazul  memoriului depus de antrenorul cu portarii de la SCM Gloria Buzău, Gabriel Borodi, prin care acesta reclamă că nu i-a fost înregistrat contractul. În ședința Comisiei de disciplină, decidenții au trimis cazul către Comisia Centrală de Competiții, hotărând, însă, o penalizare cu 1.000 de lei pentru clubul buzoian.

La mijlocul lunii decembrie, antrenorul cu portarii de la SCM Gloria Buzău s-a adresat prin memorii, atât Comisiei de Disciplină, cât și Comisiei de Litigii a Federației de Handbal. Gabriel Borodi reclama că, deși a semnat un angajament cu clubul buzoian, la începutul sezonului,  contractul n-a fost înregistrat la Federație și nici n-a primit număr de înregistrare. Prin această eroare, echipa buzoiană de handbal feminin devenea pasibilă de a pierde toate cele 11 partide din acest sezon.

Articolul  din regulamentul Federației, cel care ar trebui să lămurească această speță, este formulat ambiguu, lăsând loc de interpretări. Probabil și din acest motiv Comisia de Disciplină a pasat cazul către Comisia Centrală de Competiții. Cel mai probabil, federalii nu vor sancționa clubul buzoian cu depunctarea, iar din sezonul viitor, dacă nu chiar mai curând, Gabriel Borodi va trebui să-și caute alt angajament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 51 = 59