PRIMARUL CONSTANTIN TOMA, DE VORBĂ CU CETĂȚENII, PE O REȚEA DE SOCIALIZARE

0
432

Primarul Buzăului a ales un mod inedit de a răspunde cetățenilor nemulțumiți de desființarea parcărilor de pe Bulevardul Unirii, cea mai mare arteră a orașului. Constantin Toma le-a lansat acestora invitația de a dezbate problema, în direct, pe pagina sa de pe o rețea de socializare. Proiectul privind îmbunătățirea mobilității urbane în municipiul Buzău, prin care se interzice parcarea autovehiculelor pe Bulevardul Unirii, a stârnit reacții vehemente din partea oamenilor, mai ales din partea celor afectați.

Unii buzoieni nu au părut prea încântați nici de restul proiectelor implementate, până acum, în oraș.

Printre nemulțumirile buzoienilor se numără și amplasarea separatoarelor dintre benzi și nerespectarea regulilor de circulație de pe Bulevardul Unirii. Oamenii au cerut primarului scoaterea separatoarelor motivând că oricând există riscul de producere a unor accidente rutiere foarte grave.

Toma i-a răspuns și unui cetățean care l-a etichetat drept ,,cel mai prost primar de la Revoluție încoace”. Edilul a explicat că încearcă să pună orașul în mișcare, lansând noi acuzații la adresa fostului primar, Constantin Boșcodeală.

Constantin Toma le-a prezentat buzoienilor și ce proiecte vor fi finalizate în acest an sau la începului lui 2024, explicând că toate acestea duc la o dezvoltare în forță a orașului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + = 10