HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 25 – 31 DECEMBRIE 2023

0
173

Berbec

În această săptămână, nimic nu te încetinește și nu îți scapă niciun detaliu. Contextul astrologic îți va amplifca abilitățile de organizare și determinarea. Este un moment excelent să te ocupi de obiectivele tale cele mai importante. Poți depăși cu agilitate orice obstacol îți iese în cale. Starea ta de spirit va fi una excelentă datorită lui Venus în Săgetător. Dacă vrei să te odihnești mai mult pentru a-ți recăpăta energia, acum este o perioadă potrivită. Nu este nevoie să te grăbești. Lasă grijile deoparte și profită din plin de acest climat cosmic liniștit. Luna Plină în Rac îți poate reaminti de unele situații din trecut care te-au dezechilibrat emoțional și au nevoie de vindecare. Va trebui să ai grijă la conflictele care pot apărea în familie.
Taur

Este o perioadă în care te bucuri de o energie armonioasă, care te va ajuta să gestionezi mai ușor orice obstacol. Puterea ta de concentrare va fi la cote înalte și planurile tale nu vor da greș. Totodată, va fi activă casa ta a prieteniei și a comunității. Cu Venus în Săgetător poți atrage toate privirile și poți face o impresie bună.
Sunt șanse mari ca fiecare persoană pe care o întâlnești să te salute și să îți zâmbească prietenos, chiar dacă nu te cunoaște. Pe de altă parte, Luna Plină în Rac poate aduce anumite conștientizări cu privire la relațiile de prietenie. Este posibil să realizezi că nu toți cei din anturaj sunt atât de sinceri pe cât credeai.
Gemeni

Dacă tu ești cel care face planurile, lucrurile se vor rezolva imediat. Te vei bucura, de asemenea, de capacitatea de a aduna oamenii împreună. Este un moment bun să delegi sarcini și să te asiguri că finalul de an nu te va prinde cu treburile neterminate. De asemenea, va fi activ sectorul care îți guvernează statutul social. Nu vei duce lipsă de atenție și de complimente în această perioadă.
Rac

Contextul astrologic susține sectorul vieții amoroase. Te vei putea înțelege de minune cu persoana iubită. Dacă aveți o chestiune importantă de rezolvat împreună, este o perioadă excelentă pentru a lucra în echipă. Totodată, dacă ești în căutarea dragostei, cu Venus în Săgetător ai putea găsi persoana potrivită. Relațiile care se formează acum au mari șanse să reziste pe termen lung. Va fi activă și casa ta a filosofiei și a gândurilor superioare.
Leu

Te bucuri de o energie de zile mari în această perioadă. Contextul astrologic îți va amplifica puterea de concentrare și abilitatea de a rezolva probleme. Vei putea bifa toate sarcinile de pe lista ta fără să depui prea mare efort. De asemenea, cu Venus în Săgetător, oamenii din jurul tău ți-ar putea sări în ajutor. Te poți aștepta să primești cadouri pe care ți le doreai de multă vreme.
Fecioară

În această săptămână, creativitatea ta va fi la cote maxime și poți găsi soluții pentru orice problemă. Totodată, Venus intră în Săgetător și te poți bucura de o perioadă cu mult romantism în relația de cuplu. Poate fi o ocazie excelentă să abordezi subiecte legate de viitorul vostru împreună. Te așteaptă multe surprize emoționante în ceea ce privește viața amoroasă, fie că ești sau nu într-o relație.
Balanță

Este o perioadă în care echilibrul revine în viața ta. Treburile casnice ar putea avea un efect terapeutic asupra ta. Dacă nu ai terminat curățenia și vrei să intri în noul an cu o casă curată și ordonată, acum ai ocazia să acționezi în acest sens. Vei vedea că te vei simți mai degrabă bine dispus decât obosit. De asemenea, cu Venus în Săgetător întâlnirile tale vor fi plăcute și vindecătoare. Lucrurile simple îți vor ridica moralul în această perioadă. Luna Plină se formează în sectorul profesional și este posibil să iei decizia de a încheia o etapă legată de carieră. Pe de altă parte, ai putea culege roadele muncii tale.
Scorpion

În această săptămână, vei fi nevoit să îți distribui atenția între responsabilități și momentele de distracție. Cu toate că va fi o provocare să găsești timp pentru toate aceste aspecte, Venus în Săgetător te va ajuta să abordezi lucrurile cu calm. Contextul astrologic îți va amplifica sensibilitatea. Îți vei dori să privești lumea cu ochii unui copil și să te bucuri de fiecare moment. Atracția pentru amintirile din copilărie s-ar putea să-ți aducă bucurie și entuziasm. De asemenea, interacțiunile cu cei dragi și îmbrățișările calde ar putea fi percepute cu aceeași inocență ca în vremurile când erai copil. Cu Luna Plină în Rac este posibil să îți dai seama că mai ai încă multe lucruri de învățat și că este momentul să deschizi un nou capitol în acest sens.
Săgetător

În acest context astrologic sunt șanse mari să obții o colaborare sau un parteneriat care ți-ar putea aduce câștiguri semnificative. Este un moment foarte bun să preiei controlul asupra negocierilor pentru că Venus în Săgetător va amplifica puterea ta de convingere. Cu o comunicare excelentă, poți să te faci remarcat și să influențezi pozitiv desfășurarea evenimentelor. În sfera personală, casa și familia vor deveni prioritățile tale. Te vei bucura de o atmosferă armonioasă și plină de iubire. În plus, această perioadă îți oferă șansa de a-ți extinde cercul de cunoștințe sau de a-ți mări familia, deschizându-ți noi oportunități și legături afective. Totodată, Luna Plină în Rac ar putea scoate la iveală o serie de secrete și ți-ar putea aduce trăiri emoționale intense.
Capricorn

Te vei bucura de un plus de energie în această perioadă. Puterea ta de concentrare va susținută de energia lui Venus în Săgetător și vei putea să îți îndeplinești sarcinile într-un mod extrem de eficient, astfel încât să îți rămână suficient timp pentru distracție și relaxare. De asemenea, ai putea avea multe conversații plăcute și constructive în această perioadă datorită Lunii Pline care se formează în zodia Rac. Este un moment bun să le împărtășești celor dragi care sunt motivele pentru care te simți recunoscător și să remomerezi alături de ei cele mai bune experiențe de care ai avut parte anul acesta. Aceste momente emoționante pot aduce o atmosferă de bucurie și conexiune. Vei avea ocazia să îți consolidezi legăturile cu cei apropiați.
Vărsător

Contextul astrologic vine cu multă voie bună și oportunități de distracție. Va fi activă casa ta a banilor și a posesiunilor. Sunt mari șanse să primești un cadou valoros din partea celor dragi. Această perspectivă este în mod clar capabilă să aducă un zâmbet pe fața ta, mai ales dacă este vorba despre ceva ce îți doreai de mult timp. Cu Venus în Săgetător există, totodată, posibilitatea să primești o sumă considerabilă de bani. Aceste evenimente favorabile financiar pot aduce nu doar satisfacție materială, ci și o senzație de împlinire și stabilitate. Este momentul potrivit să te bucuri de darurile vieții și să valorifici oportunitățile care apar în calea ta. Luna Plină în Rac poate aduce o serie de conștientizări legate de planul profesional. Este un moment bun să îți revizuiești relația cu munca, dar și cu colegii.
Pești

În această săptămână, vei reuși să comunici foarte ușor cu cei din jur. Venus intră în Săgetător și s-ar putea să te simți inspirat să te implici activ în sprijinirea prietenilor sau în acțiuni de voluntariat. Totodată, există perspective favorabile pentru a finaliza cu succes unele proiecte la care ai lucrat. Reușita acestor activități îți va aduce nu doar o senzație de împlinire, ci și o atmosferă generală de bună dispoziție. Este posibil ca optimismul și entuziasmul tău să devină contagioase. Astfel, finalul de an se anunță a fi plin de realizări și conexiuni pozitive. Luna Plină în Rac te poate ajuta să îți dai seama de schimbările pe care ai vrea să le faci în relația de cuplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 19 = 25