HC DUNĂREA BRĂILA VA JUCA LA SALA SPORTURILOR DIN BUZĂU

0
371

SCM Gloria Buzău nu s-a calificat în cupele europene, însă spectatorii din Buzău au șansa de a vedea meciuri internaționale la Sala Sporturilor. Mai précis, ei vor putea urmări cele trei meciuri din grupe ale jucătoarelor de la Handbal Club Dunărea Brăila, formație care, deși s-a calificat în grupele Ligii Europene, nu va putea disputa meciurile de pe teren propriu acasă, din cauza problemelor pe care le prezintă sala polivalentă din orașul de pe Dunăre. Clădirea nu respectă o condiție esențială impusă de forul European, neavând tribune pe ambele părți ale terenului.

În aceste condiții, clubul brăilean a apelat la cea mai convenabilă soluție, aceea de a juca la Buzău, având în vedere că Sala „Romeo Iamandi” corespunde din toate punctele de vedere standardelor europene.

Programul meciurilor brăilencelor este unul atractiv, la Buzău urmând a juca două echipe extrem de tari ale Europei. Pe 7 ianuarie, Dunărea dispută aici meciul cu Chambray, urmând ca pe 10 februarie să primească în Sala „Romeo Iamandi” pe Thuringer. Pe 4 februarie, este programată partida cu Lokomotiva Zagreb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 64 = 70