MAI MULȚI DONATORI ÎN 2023

0
482

2023 a fost un an bun pentru Centrul de Transfuzii din Buzău, care și-a mărit numărul de donatori de sânge față de anul trecut. La acest lucru a contribuit și stratregia conducerii Centrului de a se îndrepta și către tineri donatori din liceele buzoiene.

Primii pași în acest sens au fost făcuți la Colegiul Economic, unde, anul acesta, s-au desfășurat deja două campanii de donare, la care au participat liceeni cu vârsta de peste 18 ani. Gestul lor a fost urmat zilele trecute de tineri ai Liceului Tehnologic „Grigore C. Moisil”, iar săptămâna viitoare, Colegiul Național „B.P. Hasdeu” organizează o altă acțiune de donare.

De asemenea, creșterea numărului de donatori a fost posibilă prin organizarea mai multor colecte mobile cu ajutorul unei mașini cu care a fost dotată instituția buzoiană în acest an, cu fonduri de la Ministerul Sănătății. Cu ajutorul acestei autospeciale, Centrul de Transfuzii din Buzău a putut organiza mai multe caravane în localități ale județului, pentru donatori care nu pot ajunge la sediul instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + = 3