ȘTIU DEJA UNDE VOR EVOLUA ÎN PRIMĂVARĂ

0
375
Sursa foto: Arhivă

Sezonul regular al Ligii a 3-a se va relua în primăvară, însă multe echipe știu déjà unde vor evolua în fazele următoare ale competiției. Printre acestea se află și două echipe buzoiene.

Astfel, cu trei etape rămase de disputat din sezonul regular, programate începând cu 8 martie 2024, 11 echipe au asigurat matematic locul în play-off în seria din care fac parte. Este și cazul liderului Seriei a 2–a, Metalul Buzău, care și are cel mai bun punctaj obținut pe meci dintre toate celelalte echipe care evoluează în Liga a 3-a.

De partea cealaltă, din total de 59 de locuri disponibile pentru play-out, 30 sunt deja asigurate matematic. Printre formațiile care nu mai au nicio șansă la play-off și vor juca în play-out pentru menținerea în Liga 3 se află și Voința Limpeziș.

Cea de-a treia echipă buzoiană, din Seria a 2-a, CSM Rm. Sărat are șanse mari de calificare în play-off. Formația din Rm. Sărat se află pe locul 4 al clasamentului, cu 25 de puncte, loc de play-off. Și mai încurajatoare sunt însă ultimele rezultate obținute de râmniceni, care dau speranțe mari într-o prezență în ply-off.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 19 = 20