SPECTACOL CARITABIL DE CRĂCIUN ,,A MUSICAL NIGHT’’: “O forță care ne unește și ne conduce, DANSUL – Ediție pentru Vladimir!”

0
414

“Ne apropiem cu pași repezi de finalul anului și cu multă bucurie, vom sărbători prin Spectacolul Tradițional al Clubului Vibe Dance Studio.

De la cei mai mici membrii, cei aflați la început de “drum”, până la cei mai experimentați, vom sărbătorii Evoluția Tuturor, munca depusă în tot acest timp și rezultatele deosebite obținute de aceștia, în cadrul familiei Vibe Dance Studio.

Evenimentul va avea loc în data de 20 Decembrie 2023, ora 18:00, la Sala Mare de Spectacole a Consiliului Județean Buzău.

Foarte important este de menționat faptul că Spectacolul va avea caracter CARITABIL – suma obținută în urma vânzării biletelor de intrare și din donații, va fi direcționată către Vladimir Neicu.

Vladimir este un luptător de 2 ani, care în ciuda diagnosticului de Leucemie Acută, ne amintește că puterea transformării se află în gesturile noastre de bunătate.

Cu bucurie și recunoștință adâncă, transmitem că Biletele “CU Loc” pentru Evenimentul Caritabil Vibe, au fost EPUIZATE în mai puțin de o săptămână. Cele 370 de Bilete “CU Loc” – sunt deja ocupate.

În continuare mai avem ÎNCĂ Disponibile, Bilete “FĂRĂ Loc” – tot într-un număr limitat.

Am deschis și o “Listă de Așteptare”, pentru posibilitatea în care vom putea, oferi, un număr restrâns de Bilete “CU Loc” suplimentare – Anunț ce îl vom face în zilele apropiate de EVENIMENT. 30 de persoane sunt înscrise pe această listă, iar ea crește de la o zi la alta.

Pe majoritatea rețelelor sociale suntem foarte activi, cu tot ceea ce facem în timp real. Pe Profilul Nostru de Facebook, “Vibe Dance Studio Buzău”, vei regăsi și pagina Evenimentului – “Spectacol Caritabil de CRĂCIUN – A

Musical Night” – peste 400 de oameni, au răspuns prezenți sau cel puțin, interesați de Evenimentul Vibe.

Persoane    Importante,   Antreprenori    și    Firme cu Renume,  din  comunitatea  Buzoiană  și  nu  numai,  sunt INVITATE, fac PARTE sau SUSȚIN Evenimentul Vibe.

În Ediția a IX-a, a Evenimentelor Caritabile organizate de Clubul de Dans Vibe, “Spectacol Caritabil de CRĂCIUN – Disney Stories”, cea de Crăciun din 2022, Sala Consiliului din Buzău a fost arhiplină. 450 de SPECTATORI, ne-au bucurat cu prezența, aplauzele și aprecierea lor. Printre ei, se regăsește și Primarul Buzăului, d-nul Constantin Toma, și multe alte personalități, antreprenori și oameni de succes care s-au bucurat de Magia Vibe a acelui Eveniment.

În seara Evenimentului de anul acesta, 20 Decembrie 2023, între orele 17:00 – 20:00, la intrarea în Sala de Spectacole a Consiliului Județean Buzău, va exista o urnă unde se pot face donații în continuare.

Toată Echipa Vibe este implicată în organizarea Evenimentului pentru Vladimir, în mod voluntar.

Va fi un Eveniment prin care dorim atragerea atenției întregii comunități Buzoiene, spre copiii care au nevoie de ajutor, dar și spre copiii și oamenii care fac lucruri deosebite.

Nu în ultimul rând, prin evenimentul nostru ne dorim să mobilizăm cât mai mulți oameni din comunitate, în speranța că ni se vor alătura, atât pentru a sărbătorii evoluția tuturor copiilor Vibe, dar și a ajuta în același timp, copii / oameni aflați în dificultate.

Am străbătut împreună un AN Special, cu performanțe deosebite la Nivelul orașului Buzău, în segmentul Dansului Sportiv, Streetdance-ului și din punct de vedere al Sportului Buzoian.

Tematica spectacolului din 2023 va fi, “MUSICAL”, cea în care Dansul, Melodiile Consacrate și Secvențele din filme Celebre, vor face o atmosferă de VIS! Luna Decembrie, minunatul Vladimir, bunătatea arătată de către cei prezenți, ne vor reaminti că gesturile de bunătate le putem face oricând pentru cei din jurul nostru.

Adu odată cu NOI, un strop de speranță și încredere, Ajutându-NE să putem da vestea mai departe și să-i oferim, împreună cu TINE, șansa lui Vladimir, de a merge mai “departe”.

Noi, familia Vibe Dance Studio Buzău, credem și vrem să ne demonstrăm nouă, ÎNCĂ ODATĂ, că și în municipiul Buzău, se pot desfășura Evenimente Culturale de Mare IMPACT, care aduc oamenii împreună pentru alți oameni!”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 24 = 25