HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 11 – 17 DECEMBRIE 2023

0
150

Berbec 

Contextul astrologic îți va activa casa intimității. S-ar putea să te simți inspirat să plănuiești o escapadă romantică alături de persoana iubită. Luna Nouă în Săgetător îți aduce și mai multă bucurie. Este o perioadă excelentă pentru distracție, dar nu trebuie să îți neglijezi responsabilitățile.
Va trebui să fii atent să nu te suprasoliciți. Încearcă să menții un ritm normal și echilibrat. Întâi muncă, apoi distracție, dar fără să exagerezi. Dacă te simți copleșit, poți apela la practici spirituale pentru a diminua stresul.
Taur

Contextul astrologic va favoriza parteneriatele și colaborările. Poți găsi pe cineva alături de care să studiezi ceva nou. De asemenea, poți solicita sprijin pentru a înțelege mai bine conținutul unui curs, al unei cărți sau a unor documente. Luna Nouă în Săgetător te va susține să îți asumi noi angajamente, fie că este vorba de planul profesional sau de un pas important în relația de cuplu.
De asemenea, te încurajează să îți termini repede treburile pentru a te bucura de mai mult timp liber. Pe de altă parte, intrarea lui Mercur în mers retrograd în Capricorn îți va cere să rămâi organizat și să iei lucrurile pas cu pas. Verifică cu atenție listele de cumpărături și detaliile legate de călătorii în perioada următoare. Totodată, ceva din trecutul tău ar putea reveni pentru a fi vindecat.
Gemeni

Norocul îți surâde pe plan financiar în această săptămână. Ai putea descoperi noi surse de venit pe termen lung. Va fi însă nevoie să aloci timp să înțelegi ce implică oportunitățile care îți ies în cale pentru a descoperi comoara. Luna Nouă în Săgetător îți va influența sectorul vieții amoroase și s-ar putea să ai ocazia să începi o nouă poveste de dragoste sau să ajungi la un numitor comun cu persoana iubită.
Pe de altă parte, s-ar putea ca cineva din trecut să își dorească să revină în viața ta. Poți profita de ocazie pentru a face lucrurile într-un mod diferit. Analizează cum ai răspunde în mod normal la o astfel de invitație și apoi gândește-te la ce ți-ai dori să se întâmple acum.
Rac

Mercur în Capricorn în casa relațiilor face un sextil cu Venus în Scorpion în casa distracției și a romantismului. Acest aspect astrologic va favoriza sectorul iubirii. Poți avea parte de întâlniri romantice, fie cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o, fie cu partenerul de viață. Profită de Luna Nouă în Săgetător pentru a face planurile de sărbători.
Această atmosferă cosmică este ideală pentru a încheia lucrurile rămase nerezolvate. Ar trebui să iei în considerare și modul în care îți poți îmbunătăți propriile obiceiuri, astfel încât să intri în 2024 cu un nivel nou de eficiență. Pe de altă parte, Mercur retrograd în Capricorn îți poate aduce provocări în sectorul comunicării. Pot apărea neînțelegeri cu cei din jur.
Leu

În această săptămână, este bine să-ți asculți intuiția. Poți avea parte de momente frumoase la locul de muncă. Ai putea găsi un coleg dispus să îți susțină opiniile sau să te ajute cu sarcinile dificile. De asemenea, o relație de colegialitate se poate transforma într-o prietenie. Luna Nouă în Săgetător te poate pune în contact cu emoțiile tale.
Este un moment excelent pentru a-ți transforma casa într-un loc magic și extrem de confortabil. Poți avea multe idei ingenioase legate de modul în care vrei să arate locuința ta de sărbători. Pe de altă parte, Mercur retrograd te va inspira să finalizezi tot ceea ce ai lăsat nerezolvat, fie că este vorba de o relație, o treabă casnică sau un proiect profesional, înainte de a începe ceva nou.
Fecioară

În această săptămână, poți să accesezi o energie superioară. Dragostea va fi în prim-plan și poți avea parte de momente pline de pasiune, dar și de distracție. S-ar putea să fii dornic să transmiți mesaje romantice și să te conectezi cu persoanele dragi. Luna Nouă în Săgetător va favoriza comunicarea și sectorul afectiv. Dacă ești în căutarea unei noi povești de iubire, ai toate șansele să găsești persoana potrivită. Pe de altă parte, cu Mercur retrograd în Capricorn s-ar putea să ai mai multe obligații decât de obicei și să te simți suprasolicitat. Încearcă să nu pui prea mare presiune pe tine.
Balanța

Contextul astrologic va activa casa familiei, dar și a banilor și a posesiunilor. Poate fi un moment excelent pentru o sesiune de cumpărături sau pentru o întâlnire cu persoanele dragi. De asemenea, este un o ocazie bună să deschizi o discuție cu membrii familiei despre obiectele de patrimoniu. Luna Nouă îți va aduce o stare de spirit excelentă. Vei fi vesel și sociabil. Poți profita de acest aspect pentru a începe pregătirile de sărbători și pentru a propune noi tradiții. În schimb, te poți confrunta cu întârzieri și nostalgie din cauza retrogradării lui Mercur. Ceva ce credeai că s-a rezolvat acasă ar putea necesita din nou atenția ta. Este posibil să fie nevoie să repari ceva sau să înlocuiești anumite lucruri.
Scorpion

Este o perioadă în care norocul în dragoste îți surâde. Ai putea lega o legătură puternică cu cineva. Indiferent dacă este vorba despre tine sau despre cealaltă persoană, factorul atrăgător ar putea fi un zâmbet fermecător sau o voce frumoasă. Pe lângă acest nou capitol pe care îl poți începe, Luna Nouă în Săgetător îți poate accentua latura ta generoasă. Este un moment excelent să îi răsfeți pe cei dragi cu gesturi frumoase și emoționante. Pe de altă parte, va trebui să fii extrem de atent cu banii, pentru că retrogradarea lui Mercur îți poate afecta sectorul financiar. Ar fi bine să reziști tentației de a plăti în plus pentru a grăbi lucrurile.
Săgetator

Contextul astrologic ți-ar putea aduce noroc pe plan financiar. S-ar putea să te bucuri de câștiguri suplimentare, fie că este vorba despre o vânzare, o creștere salarială, un premiu sau un cadou. În data de 12 decembrie se formează Lună Nouă chiar în zodia ta. Este un moment foarte bun să te conectezi cu nevoile tale de bază și cu cele mai înalte ambiții. Poți avea tot ce îți dorești dacă îți menții atitudinea pozitivă, muncești din greu și ai încredere în tine. Pe de altă parte, pot apărea răsturnări de situație odată cu retrogradarea lui Mercur. Ar trebui să eviți deciziile legate de bani în următoarea perioadă.
Capricorn

În această săptămână, poți cuceri pe cineva cu atitudinea ta încrezătoare. Dacă ești în căutarea dragostei, ar trebui să profiți de contextul astrologic pentru a merge la o întâlnire. Luna Nouă în zodia Săgetător va activa o energie karmică și îți cere să faci o evaluare a acțiunilor și a comportamentului tău de-a lungul timpului. Poți profita de acest aspect pentru a te elibera de tiparele de gândire toxice și pentru a te gândi ce poți face pe viitor pentru a evolua. Mercur retrograd ți-ar putea aduce înapoi o iubire din trecut. Ar putea fi vorba de o întâlnire întâmplătoare. Este posibil ca acea persoană să încerce să reaprindă pasiunea dintre voi. Totodată, poți relua proiecte vechi. Atenție la modul în care îți desfășori activitatea la locul de muncă, pentru că pot apărea neplăceri.
Vărsător

Contextul astrologic aduce magia în viața ta în acest început de săptămână. S-ar putea să te simți mai capabil ca niciodată să îți îndeplinești dorințele. Este un moment potrivit să îți setezi noi intenții și să apelezi la practici spirituale pentru a amplifica mesajul tău către Univers. Luna Nouă marchează o ocazie perfectă să te bucuri de spiritul sărbătorilor, să participi la evenimente și să cunoști oameni noi. De asemenea, acest aspect astrologic te îndeamnă la voluntariat. Pe de altă parte, Mercur retrograd îți cere să reflectezi asupra trecutului tău și să finalizezi o anumită etapă. Atenție la vise pentru că pot conține informații importante.
Pești

Contextul astrologic va activa casa prietenilor și casa educației. Cineva din anturajul tău ți-ar putea cere ajutorul pentru a învăța ceva nou. De asemenea, este posibil să decizi împreună cu un prieten să faceți un curs împreună. Luna Nouă în Săgetător îți poate aduce mult noroc pe plan profesional. Poți culege roadele muncii tale și poți folosi cu încredere avantajele pe care le-ai obținut până acum pentru a avansa în carieră. Pe de altă parte, Mercur retrograd în Capricorn ar putea aduce răsturnări de situație. Lucrurile ar putea fi amânate, fie că este vorba despre o promovare, o lansare de proiect, un birou nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + = 9