EPURĂRI DE IARNĂ LA GLORIA BUZĂU

0
571

Au început epurările de iarnă la Gloria Buzău, trupa din Crâng despărțindu-se déjà de doi jucători.

Primul jucător care spune adio echipei buzoiene este Ionuț Șerban, în vârstă de 31 de ani, mijlocaș care a jucat alături de Andrei Prepeliță la Campionii FC Argeș și apoi a fost antrenat de acesta în ultimele sezoane.

Șerban a fost a treia achiziție a Gloriei Buzău în vară și a primit banderola de căpitan încă din primele meciuri. Lucrurile s-au schimbat spre finalul anului, când banderola a trecut pe brațul croatului Trebotic, iar Șerban a început inclusiv să nu mai prindă primul 11.

Ionuț Șerban a fost utilizat în acest sezon de Liga 2 în 14 din cele 15 meciuri a purtat banderola de căpitan în opt meciuri. Mijlocașul originar din Craiova a mai jucat în cariera sa pentru Jiul Petroșani, Arieșul Turda, Chindia Târgoviște, Viitorul Constanța, Universitatea Craiova, CS Podari și Campionii FC Argeș.

Al doilea jucător de care Gloria Buzău se desparte în această pauză de iarnă este tot un mijlocaș și tot unul cu care Gloria a bătut palma în vară, la începutul sezonului. Este vorba despre portughezul Diego Izata, în vârstă de 26 ani.

Jucătorul lusitan a fost folosit în 9 din cele 15 meciuri de Liga 2 din acest sezon, doar de trei ori ca titular și de fiecare dată a fost înlocuit. În România, Izata a mai jucat pentru Gaz Metan Mediaș și FC Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + = 9