GATA CU PARCAREA PE BD. UNIRII, DE LA 1 IANUARIE

0
143

Aproape 600 de buzoieni care locuiesc pe bulevardul Unirii vor rămâne fără locuri de parcare, după ce Primăria a luat decizia de a le desființa, începând cu data de 1 ianuarie 2024. În aceste condiții, proprietarii de mașini de pe Unirii vor trebui să găsească locuri de parcare pe străduțele adiacente.

În prezent, circulația pe această arteră este un adevărat haos, din cauza lipsei marcajelor și a reglementărilor clare privind circulația pe benzile de pe mijloc. Anul trecut, reprezentanții municipalității anunțau că parcările „în spic” de pe bulevardul Unirii vor putea fi păstrate. De curând însă, după ce s-au sfătuit și cu reprezentanții Poliției Rutiere, responsabilii din Primăria Buzău au ajuns la concluzia că acest lucru este imposibil.

În prezent, în municipiul Buzău sunt înmatriculate în jur de 60.000 de mașini, iar numărul lor crește cu câteva mii în fiecare an. Recepția lucrărilor de pe bulevardul Unirii va avea loc până la sfârșitul acestui an. În caz contrar, primăria va pierde finanțarea de la Uniunea Europeană și nu va putea închide proiectul.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 26 = 35