VICTORIE SPECTACULOASĂ

0
268

Victorie impresionantă, în deplasare, pentru Handbal Club Buzău, cu Potaissa Turda, echipă obișnuită să evolueze în cupele europene. Buzoienii s-au impus cu 36-34, la capătul unui meci pe care l-au controlat în mare parte a timpului.

Prima repriză a fost cât se poate de echilibrată, cu o ușoară notă de dominare a gazdelor. Ardelenii s-au desprins în trei-patru rânduri la două goluri, însă Handbal Club a revenit de fiecare dată. Cu două minute înainte de pauză, buzoienii au trecut chiar în avantaj, iar la pauză, elevii lui Armanu conduceau deja cu două goluri, 18-16.

În a doua repriză, echipa buzoiană a arătat aproape perfect: apărare agresivă, tranziție în mare viteză, precizie la aruncări. Asta a făcut ca buzoienii să înscrie de șapte ori consecutiv, distanțându-se déjà la nouă goluri.

Pe final, Handbal Club a luat piciorul de pe accelerație, însă ardelenii nu au reușit decât o îndulcire a înfrângerii. S-a încheiat 34-36, victorie care o propulsează pe Handbal Club Buzău până pe poziția a cincea în Liga Zimbrilor, clasare cu adevărat spectaculoasă.

Cu moralul excelent, Handbal Club se pregătește pentru un meci apparent ușor în compania celor de la CSM Vaslui.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =