VICTORII PREȚIOASE

0
350

Victorie grea, dar prețioasă pentru Metalul Buzău, în ultimul meci de pe teren propriu în acest an. Pe o vreme deloc prielnică fotbalului, echipa din Crâng s-a impus, sâmbătă, cu 2-1, în confruntarea cu Unirea Braniștea.

Meciul a început cum nu se poate mai nefericit pentru echipa buzoiană, care s-a văzut condusă încă din minutul 7, prin golul lui Andrei Mihai. Metalul a intrat însă în meci și a reușit să aducă egalarea pe tabela de marcaj, în minutul 36, prin Ionuț Pelivan.

Și partea a doua a meciului s-a disputat sub semnul echilibrului, însă cei care au punctat au fost buzoienii, în minutul 77, prin Sergiu Arnăutu. În urma acestei victorii, Metalul Buzău este lider în seria a 2-a a Ligii a 3-a de fotbal, cu 34 de puncte, însă mai are două etape dificile în 2023, cu Sporting Liești și CSM Focșani, în deplasare.

O zi fastă a avut și CSM Rm. Sărat, care s-a impus clar, vineri, pe teren propriu, cu 4-1 în fața celor de la Sporting Liești. Pentru echipa din Rm. Sărat au înscris Florin Cazan, Andrei Ignat, Matei Constantinescu și Florin Alexandru. Formația din Rm. Sărat se află pe locul 5 al clasamentului, cu 19 puncte, la numai un punct de play-off.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + = 24