HANDBAL CLUB BUZĂU A FĂCUT UN MECI SPECTACULOS

0
249

Meci spectaculos în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, între Handbal Club Buzău și CSM Sighișoara, în etapa a 10-a a Ligii naționale de handbal masculin. Echipa buzoiană s-a impus cu 28-25, la capătul unei partide pe care a controlat-o în totalitate.

Buzoienii au dominat clar startul meciului, marcând șase goluri consecutive în 9 minute, fără a primi vreunul. Oaspeții au revenit, totuși, în joc, echilibrând forțele și apropiindu-se la 4 goluri, în minutul 23. Finalul primei reprize i-a găsit totuși pe jucătorii de la Handbal Club conducând confortabil, 14 la 9.

În repriza a doua, a fost spectacol în Sala Sporturilor din Buzău, protagoniști fiind tot jucătorii lui Gabriel Armanu. Handbal Club a condus pe tot parcursul celor 30 de minute, uneori și la șapte goluri. Oaspeții au reușit, totuși, să reducă diferența către sfârșitul meciului, însă doar pentru a mai cosmetiza statistica. S-a încheiat 28-25, iar Handbal Club Buzău mai acumulează 3 puncte și se instalează pe poziția a 6-a a clasamentului, la numai un punct de Potaissa Turda, echipa de pe 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =