RESTRUCTURĂRI LA PRIMĂRIA BUZĂU

0
488

Măsurile de austeritate impuse de Guvern, pe final de an, afectează și organigrama Primăriei Buzău. Deja Consiliul Local Municipal a aprobat două hotărâri care prevăd desființări și restructurări de posturi în Primărie. Prima hotărâre a vizat desființarea a două posturi de consilieri gradul 1 ai primarului Constantin Toma.

Potrivit noii legi, primarul are voie să aibă 4 consilieri și nu 6, cum era permis până acum, iar cei doi angajați au fost nevoiți să părăsească Primăria Buzău.

De asemenea, potrivit celei de-a doua hotărâri, începând cu 1 noiembrie, organigrama Primăriei are 562 de posturi. La acestea se mai adaugă 177, dintre care cele mai multe în Poliția Locală. Prin aplicarea acestor măsuri, au fost desființate aproape 60 de posturi, dintre care și două de șef serviciu. Cei doi angajați din urmă rămân în cadrul Primăriei însă pe alte posturi. Restul erau posturi neocupate, deoarece din 2016 organigrama Primăriei Buzău este blocată și nu au putut fi organizate concursuri în vederea ocupării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + = 7