PLAN DE REZERVĂ PENTRU SISTEMUL INTEGRAT DE MONITORIZARE A TRAFICULUI RUTIER

0
239

Primăria Buzău își pune mari speranțe în sistemul integrat de monitorizare a traficului rutier. Atât de mult, încât nu ia în calcul o posibilă situație în care acest sistem, bazat pe inteligența artificială, să dea …erori, din diferite motive. Primarul Constantin Toma spune că, în cazul unui astfel de accident,  există un plan de rezervă: se va reveni la situația inițială, adică cea de dinaintea implementării proiectului.

Există, însă, probleme și la acest capitol. Mulți buzoieni sunt nemulțumiți că, atât pe Bulevardele Unirii și 1 Decembrie 1918, cât și pe Aleea Industriilor, firmele care se ocupă cu modernizarea arterelor nu au realizat corect marcajele pe asfalt, ceea ce a dus, de luni bune, la un adevărat haos în trafic. Edilul Buzăului spune că, pentru moment, aceste zone sunt încă în lucru, iar situația va fi remediată după finalizare.

Primarul Constantin Toma spune că sistemul inteligent de management al traficului rutier ar urma să fluidizeze circulaţia, în special la orele de vârf şi în zonele aglomerate ale oraşului.  Până când sistemul va deveni, însă, funcțional, cetățenii trebuie să dea dovadă de înțelegere și răbdare.

Centrul de monitorizare inteligentă a traficului va funcționa în fostul sediu al Stării Civile din Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =