VICTORIE LA SCOR

0
264

O nouă victorie convingătoare pentru Metalul Buzău în seria a 2-a a Ligii a 3-a de fotbal. De această dată, formația din Crâng s-a impus, detașat, pe teren propriu, cu 5-1, în fața unei alte echipe buzoiene, Voința Limpeziș, și se menține pe prima treaptă a clasamentului.

Metalul a deschis scorul în minutul 25, prin Adi Moldovan. Același Moldovan a dublat avantajul gazdelor două minute mai târziu, înlăturând orice dubiu cu privire la destinația celor trei puncte. Tot după două minute, scorul a devenit 3-0, după reușita lui Tudor Saim.

Metalul Buzău n-a încetinit ritmul nici în a doua repriză, marcând de încă două ori, prin Arnăutu și Opaiț. S-a terminat, totuși, 5-1, însă echipa din Crâng rămâne lider al seriei, cu un punct peste CSM Focșani, echipă care a demolat-o pe Viitorul Șuțești cu 10 la 0.

A fost o etapă fastă și pentru CSM Rm. Sărat, care s-a impus cu 4 la 1, în deplasarea cu Dacia Unirea Brăila.

Etapa viitoare, a 12-a, Metalul Buzău se deplasează la Ianca, pentru meciul cu Viitorul, iar CSM Rm. Sărat primește acasă pe Hamangia Baia. Voința Limpeziș va juca de asemenea pe teren propriu, cu CSM  Focșani. Toate partidele se vor disputa pe 11 noiembrie, de la ora 14.00, cu excepția celei dintre Râmnicu-Sărat și Hamangia, programată vineri, de la aceeași oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + = 24