VIZITĂ MARATON LA BUZĂU A MINISTRULUI FAMILIEI

0
300

Vizită maraton a ministrului PSD al Tineretului, Familiei și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, în județul Buzău. Timp de două zile, aceasta a vizitat mai multe centre sociale din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, atât din zone rurale, cât și din municipiile Buzău și Rm. Sărat. Ministrul Familiei a discutat cu angajații sistemului de asistență socială, dar și cu mai mulți copii din centrele de îngrijire. Natalia Intotero și-a exprimat bucuria că minorii sunt bine îngrijiți, au o relație bună cu reprezentanții serviciilor sociale, își cunosc drepturile și obligațiile și sunt dispuși să își exprime direct nemulțumirile.

La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, ministrul Familei s-a întâlnit cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale specializate în promovarea drepturilor familiilor, copiilor și tineretului, pentru a dezbate prioritățile sectoriale ale ministerului. La reuniune au participat și primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, deputații PSD Andi Cristea și Laurențiu Țepeluș, precum și vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Petre

De asemenea, la sediul Organizației Municipale Buzău a Partidului Social Democrat, Natalia Intotero a purtat discuții cu colegii din partid pe teme precum educația, oportunitățile de angajare pentru tineri, egalitatea de șanse și proiectele guvernamentale de sprijin pentru familiile tinere. Alături de președintele Organizației Municipale Buzău PSD, primarul Constantin Toma, la discuții au participat deputatul Romeo Lungu, senatorul Liliana Sbîrnea, Oana Gheorghiu, președintele femeilor social-democrate din municipiul Buzău, precum și președintele Tineretului Social Democrat Buzău, Costin Stanciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =