HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 6 – 12 NOIEMBRIE 2023

0
191

Zodia Berbec

În această săptămână, ai putea face cuiva o ofertă tentantă. Abilitățile tale de vânzare sunt foarte puternice acum. Poți arăta oricui că ceea ce vinzi îi va îndeplini visurile. Fii totuși atent, deoarece acest aspect funcționează în ambele sensuri și poți fi tu în locul lor.
Pe de altă parte, s-ar putea să fii surprins de apariția unei atracții intense față de o persoană pe care până acum o considerai enervantă. De asemenea, este posibil să întâlnești pe stradă pe cineva cu care să simți chimia de la prima privire. Sunt șanse mari să te îndrăgostești nebunește.
Zodia Taur

Este o perioadă în care s-ar putea să te simți foarte încrezător în forțele proprii. Chiar dacă nu ești genul de persoană care să se iluzioneze ușor, s-ar putea să te simți entuziasmat de anumite perspective înalte și să îți oferi un mic impuls mental și emoțional. Inima ta ar putea să bată mai tare pentru cineva din apropiere.
Poate fi vorba despre un coleg sau chiar un vechi prieten. Este posibil să fie vorba despre o persoană indisponibilă pentru tine, însă un strop de romantism îți poate readuce dorința de a primi dragostea în viața ta.
Zodia Gemeni

Contextul astrologic te îndeamnă să nu sari peste practicile spirituale obișnuite pentru că poți ajunge la revelații fantastice. Pe de altă parte, cu Venus în Fecioară în trigon cu Pluto din Capricorn, un membru al familiei ar putea să îți dezvăluie sentimentele sincere și profunde pe care le are față de tine. Ai putea să te simți puțin copleșit de această destăinuire, mai ales dacă este vorba despre o persoană pe care nu o vezi foarte des sau cu care ai fost în conflict în trecut. Ea este gata să facă pace și să înceapă de la zero. Depinde de tine dacă iei decizia să faci la fel.

Zodia Rac

Contextul astrologic te îndeamnă să fii atent la influența pe care o au asupra ta persoanele din jur. S-ar putea să fii dispus să ajuți un prieten care pare a fi pe un drum greșit, dar să te trezești tu însuți într-o situație complicată. Dacă ai în anturajul tău oameni care te încurajează să cumperi, să mănânci în exces sau să te implici în altă activitate pe care nu vrei s-o faci, poate fi un moment excelent să recunoști asta și să faci o schimbare.
Ar putea fi o idee bună să păstrezi o distanță mai mare față de cineva care este o influență negativă. Va fi provocator să separi comunicarea de emoțiile tale, dar va fi necesar pentru a-ți tempera reacțiile, mai ales în mediul profesional. Asigură-te că nu dezvălui detalii nedorite, ci doar informațiile necesare.
Zodia Leu

Cariera și banii vor fi subiectele principale ale săptămânii pentru tine. Ai putea fi mai dezamăgit decât de obicei de acțiunile unor autorități sau instituții publice. Totuși, nu ar trebui să îți canalizezi energia pe lucruri care nu sunt în controlul tău. Concentrează-te pe gânduri mai pozitive.
Pe de altă parte, va trebui să ai mai multă grijă cum îți gestionezi bugetul. S-ar putea să fii tentat să cumperi un obiect scump, cu gândul că îți va aduce anumite satisfacții. Înainte de a cheltui banii câștigați cu trudă, gândește-te că ar putea exista și alte moduri prin care să ajungi la acele emoții.
Zodia Fecioară

Astrele te avertizează că în această perioadă s-ar putea să nu ai o bună percepție a timpului. Ai putea să te înșeli dacă crezi că vei finaliza un proiect întreg într-o singură seară. Pe de altă parte, aceasta este o energie bună pentru a studia ceva sau pentru a aprofunda un subiect care te interesează. Venus în propriul tău semn zodiacal va forma un trigon cu Pluto din Capricorn. Ai putea avea perspective psihologice cu adevărat profunde asupra tuturor oamenilor din jurul tău. Este ca și cum ar fi cărți deschise. Poți vedea motivațiile lor și ceea ce ascund în adâncul sufletului. Este posibil ca cineva să-ți mărturisească un secret fără să-și dea seama că o face.
Zodia Balanță

În această săptămână, empatia te poate ajuta să ajungi la persoanele din jurul tău într-un mod foarte profund. Poți citi oamenii cu ușurință, de parcă le-ai auzi gândurile la fel de clar ca pe ale tale. Ar trebui să profiți de moment pentru a-i cunoaște mai bine pe cei de care ești interesat. Pe de altă parte, astrele îți atrag atenția că este posibil să forțezi lucrurile puțin cam mult. Ai putea crede că ai mai multă energie, bani sau timp, dar aceasta este o iluzie. Ai grijă, pentru că vei avea tendința să tragi de tine mai mult decât poți inclusiv fizic.
Zodia Scorpion

Poți avea parte de momente magice în cuplu. Te vei bucura de o energie favorabilă romantismului. Pe de altă parte, va trebui să fii atent pentru că poți fi distras de la sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Dacă trebuie să ajungi undeva într-un anumit interval, ar trebui să pleci mai devreme decât de obicei. Totodată, contextul astrologic îți va activa casa prietenilor. O persoană din anturajul tău ar putea să îți deschidă mintea către niște idei extraordinare. Acestea ar putea avea legătură cu investiții sau oportunități de afaceri. De asemenea, ar putea să-ți dezvăluie ceva despre tine care să te conducă către un nou nivel de autocunoaștere.
Zodia Săgetător

Contextul astrologic pune accentul pe sănătate. Vei putea să vezi mai clar ce obiceiuri, convingeri sau credințe te împiedică să duci un stil de viață mai sănătos. Corpul tău îți poate arăta de ce are nevoie cu adevărat, dacă îți faci timp să te conectezi cu el. Este un moment perfect să faci o schimbare majoră în acest sens. De asemenea, vei avea ocazia să porți discuții importante despre calea ta profesională către o poziție mai bună, mai multă autonomie sau o echipă mai mare. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, profită de context pentru a-ți depune CV-ul acolo unde îți dorești. Vei fi foarte vizibil în această perioadă
Zodia Capricorn

În această săptămână, poți merge mai departe decât ai făcut-o până acum în relația de cuplu. Ai putea face ceva cu adevărat unic, senzual și distractiv dacă îți poți alinia programul cu al persoanei dragi. Asta va necesita puțin efort, dar cu siguranță va merita. Dacă ești în căutarea dragostei, acesta este un moment bun pentru a întâlni pe cineva față de care să simți o puternică atracție fizică. De asemenea, ai o memorie foarte bună și este o oportunitate excelentă pentru a studia sau pentru a lucra intens la un proiect care te ajută să evoluezi din punct de vedere al educației. Poți, totodată, să ajuți pe cineva altcineva să studieze deoarece te poți conecta cu acea persoană atât la nivel intelectual, cât și emoțional.
Zodia Vărsător

Contextul astrologic te va ajuta să sari peste obstacole cu o mai mare ușurință. Este un moment bun pentru a rezolva chestiuni ce țin de familie. Dacă cineva drag ți-a tot spus că totul este în regulă, dar tu ai simțit că ceva îl supără, vei avea ocazia să afli care este situația reală. Chiar dacă întâmpini rezistență din partea acelei persoane, ar trebui să insiști să îți spună adevărul. Vei fi foarte eficient și creativ în tot ce faci și poți obține rezultate mai bune. Poți fi un bun negociator sau strateg. De asemenea, poți contribui semnificativ la îmbunătățirea vieții cuiva.
Zodia Pești

În această săptămână, îți poți exprima adevărul interior. Intuiția ta este mai puternică decât de obicei, iar abilitățile tale creative sunt extraordinare. Acesta este un moment bun pentru a picta, a cânta, a dansa sau pentru a găsi o modalitate de a le combina pe toate trei. Pe de altă parte, se formează aspecte foarte bune în sectorul dragostei. Este o perioadă în care îți poți consolida relația cu partenerul de viață. Poți deveni mai conștient de iubirea profundă pe care o simți, iar celălalt va fi mai dornic să își exprime sentimentele pentru tine. Dacă ești în căutarea unei relații de cuplu, poate fi o perioadă excelentă pentru a găsi persoana potrivită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 76 = 84