DELEGATE LA CAMPIONATUL MONDIAL

0
293

Cea mai valoroasă brigadă de arbitri din handbalul românesc, formată din buzoianca Simona Stancu și Cristina Năstase, a fost delegată la Campionatul Mondial de Handbal Feminin de la sfârșitul acestui an.

Un număr de 23 de cupluri de arbitraj vor lua parte la ediția cu numărul 26 a Campionatului Mondial feminin, care se va desfășura în Danemarca, Norvegia și Suedia în perioada 29 noiembrie-17 decembrie 2023. Ediția 2023 va fi găzduită, în premieră, de trei țări, Danemarca, Norvegia și Suedia. Echipa României va evolua în grupa E, urmând să dispute meciurile în Danemarca, în compania ecipie țării gazdă, a Serbiei și a selecționatei statului Chile.

Buzoianca Simona Stancu și Cristina Năstase au șanse mari să oficieze la meciurile din fazele superioare, cele două având, deja, experiența unor astfel de meciuri cheie. Cuplul Stancu-Năstase a arbitrat Finala Ligii Campionilor 2021, după prestațiile excelente de la Campionatul European din Danemarca din 2020, acolo unde au oficiat inclusiv semifinala dintre Norvegia și Danemarca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + = 21