VICTORIE MARE PENTRU CSM RM SĂRAT

0
288

Victorie mare pentru CSM Rm. Sărat în seria a 2-a a Ligii a 3-a de fotbal. Râmnicenii s-au impus, pe teren propriu, în fața liderului seriei de la acel moment, CSM Focșani, cu 2-1, după ce la pauză au condus cu 2-0. În urma acestui rezultat, o altă echipă buzoiană, Metalul s-a instalat pe prima poziție a clasamentului seriei devansând cu un punct pe CSM Focșani.

CSM Rm. Sărat a început cum nu se poate mai bine partida cu CSM Focșani, reușind să deschidă repede scorul, în minutul 7 prin Keita. Chiar dacă, în continuare, focșănenii au avut mai mult posesia balonului, tot jucătorii din Rm Sărat au reușit să puncteze, în minutul 31. Cazan, fost jucător al Focșaniului a catapultat mingea sub transversală, de la 35 de metri dintr-o lovitură liberă.

Chiar dacă partea a doua a meciului a aparținut în totalitate oaspeților, CSM Focșani a reușit să înscrie doar o singură dată, în minutul 70.  S-a încheiat 2-1 pentru formația din Rm Sărat, care oferă astfel ocazia celor de la Metalul Buzău să urce pe prima poziție a clasamentului seriei. Metalul s-a impus clar în deplasarea de la Șuțești cu 5-0.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =