700 000 DE LEI, PENTRU 1 DECEMBRIE ȘI SĂRBĂTORILE DE IARNĂ

0
244

Noile măsuri de austeritate bugetară impuse de Guvern, pe final de an, nu vor afecta sărbătorile de iarnă organizate de Consiliul Județean Buzău. Precizarea aparține președintelui Petre Emanoil Neagu și a fost făcută la finalul ședinței în care Consiliul Județean Buzău a alocat 700.000 lei pentru desfășurarea unor acțiuni dedicate Sărbătorilor de Iarnă și Zilei Naționale a României.

Petre Emanoil Neagu spune că, în ciuda măsurilor care limitează cheltuielile publice pentru organizarea târgurilor și a petrecerilor de Crăciun și Anul Nou, Consiliul Județean Buzău va găsi banii necesari pentru organizarea evenimentelor din luna decembrie.

Suma cheltuită în acest de Consiliul Județean Buzău pentru  evenimentele dedicate Sărbătorilor de Iarnă și Zilei Naționale a României este egală cu cea alocată anul trecut. Ca și în 2022, în perioada sărbătorilor de iarnă, principalul loc de atracție pentru buzoieni, și nu numai, va fi Centrul Muzeal „I.C. Brătianu”, complex reabilitat cu bani europeni. Petre Emanoil Neagu spune că, practic, pentru Târgul de Crăciun, Consiliul Județean Buzău nu cheltuie niciun leu.

De Ziua Națională a României, Consiliul Județean Buzău, în colaborare cu alte instituții publice locale, va organizată o amplă serie de manifestări tradiționale. În cadrul festivităților, buzoienii, dar și vizitatorii care vor ajunge în orașul reședință de județ, vor beneficia de o masă tradițională, cu fasole și cârnați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + = 19