JUCĂTORUL GLORIEI BUZĂU, IDAN GOLAN, DESPRE RĂZBOIUL DIN ISRAEL

0
239

Atacantul israelian al Gloriei Buzău, Idan Golan a vorbit recent, într-un interviu acordat pentru clubul buzoian și postat pe rețeaua de socializare, despre despre conflictul israeliano-palestinian. Fotbalistul de 27 de ani spune că privește cu îngrijorare, de la aproape 3.000 de kilometri distanță, desfășurarea ostilităților din „butoiul cu pulbere” de acasă. Iranianul recunoaște că i-a fost extrem de greu, mai ales în primele zile de la declanșarea războiului.

Fotbalistul recunoaște că îi este destul de greu și a dezvăluit că majoritatea prietenilor săi de acasă sunt înrolați în armata israeliană. Idan Golan mai spune că în Israel sunt obişnuiţi cu astfel de situaţii dificile, dar fiind un popor puternic nu se tem de nimic.

Jucătorul a aflat despre tragedia din Israel de la televizor. Pentru el, România este o țară sigură, unde se simte ca într-o a doua casă. Aici, el le are pe soţia sa şi pe fiica lor, de doar 11 luni. Idan Golan este la cea de-a treia experiență din România, după cele de la Universitatea Cluj și FC Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

22 + = 31