VICTORIE IMPORTANTĂ PENTRU GLORIA BUZĂU

0
355

Victorie mare pentru Gloria Buzău, 2 la 1 în deplasare, cu CSM Slatina, pe un teren unde se câștigă foarte greu.

Buzoienii au deschis scorul după jumătate de oră de la startul partidei, prin Andreas Mihaiu. Fostul dinamovist a șutat fără preluare de la 25 de metri, o minge respinsă de apărarea gazdelor, iar execuția sa l-a lăsat fără reacție pe portarul Dincă.

Imediat după pauză, Gloria și-a consolidat avantajul prin Chică-Roșă. Botoșăneanul și-a etalat încă o dată calitățile de vârf, reluând din voleu, la colțul scurt, o centrare a lui Tănasă. Oltenii au revenit, însă, în meci după golul lui Mitran, din minutul 55. Tânărul internațional de tineret a șutat de la 16 metri surpinzându-l pe Greab. Gazdele puteau chiar egala cinci minute mai târziu, din penalty. Greab a parat, din fericire, execuția căpitanului Doman păstrând avantajul Gloriei.

Până la final, buzoienii au mai avut o ocazia mare, nefructificată însă. Și cei de la Slatina puteau egala în minutul 72, prin Ciocâlteu. S-a încheiat 2-1, un scor cât se poate de important, iar cu 18 puncte Gloria Buzău e pe locul 3, devansată de Unirea Slobozia și Șelimbăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =