PARTIDĂ DE INFARCT

0
261

Meci de infarct pentru SCM Gloria Buzău în etapa cu numărul 6 al Ligii Florilor. Formația buzoiană a fost la un pas să piardă partida de la Brașov, cu Corona, deși a dominat-o copios în prima parte, dar nu a reușit să o controleze în actul secund.

Meciul a început sub semnul echilibrului, însă hanbalistele din Buzău au reușit să se distanțeze la 3 goluri, în minutul 18. Avantajul a crescut treptat, iar tabela a arătat chiar și o diferență de 7 reușite pentru Gloria. La pauză, buzoiencele au intrat la cabine la adăpostul unui confortabil 21-15, diferență ce părea aproape  imposibil de surmontat.

Gloria a început bine și repriza a doua și au condus, la un moment dat, cu 9 goluri. Au urmat, însă, minute la limita incredibilului, cu brașovencele marcând opt goluri consecutive, reușite care au micșorat diferența la un singur gol. Mai mult, în minutul 48, Corona a reușit egalarea, iar ceea ce părea o victorie ușoară era în pericol să se transforme într-un meci de coșmar.

Din fericire, handbalistele de la Gloria au fost mai lucide în ultimele zece minute și au refăcut diferența de 3 goluri, în minutul 58. Pe final, Corona a mai înscris de două ori, însă partida era jucată. S-a încheiat 34-35 pentru Gloria, iar formația buzoiană a urcat provizoriu pe locul 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 10 = 12