PRIMA ÎNFRÂNGERE PENTRU METALUL BUZĂU

0
318

Etapa a 6-a din Liga a 3-a a adus și prima înfrângere din acest sezon pentru Metalul Buzău. În derby-ul seriei a II-a, formația buzoiană  a pierdut, cu 1 la 2, pe teren propriu, în fața celor de la CSM Focșani.

Oaspeții au deschis scorul prin fostul șeptar al Gloriei Buzău, Cristi Ciobanu. Tot el a majorat diferența, pentru o echipă a CSM-ului în componența căreia s-a mai regăsit un fost component al Gloriei, Kristi Marku.

Metalul, condusă cu două goluri chiar pe propriul teren, a forțat în atac și a reușit să reducă din diferență târziu, în minutul 88, după un penalty transformat de Tudor Saim. Reușita acestuia n-a contat, din păcate, în economia meciului. Echipa din Focșani a reușit apoi să fragmenteze jocul și să plece de la Buzău cu trei puncte.

În urma eșecului, CSM Focșani este pe primul loc al seriei, cu 18 puncte, urmată de Dacia Unirea Brăila, cu 15 puncte, și Metalul, cu 13 puncte.

Etapa următoare, Metalul Buzău se deplasează la Brăila, pentru un nou meci care se anunță foarte greu, în compania surprizei de până acum a seriei, Dacia Unirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + = 23