GLORIA BUZĂU-STEAUA S-A ÎNCHEIAT 4-4

0
316

Meci dramatic, cu răsturnări spectaculoase de scor, duminică, în Crâng! Gloria Buzău și Steaua au terminat la egalitate o confruntare în care s-au înscris nu mai puțin de opt goluri.

Bucureștenii au deschis scorul repede, la patru minute de la debutul confruntării, prin Adrian Ilie, după o bâlbâială a apărării Gloriei. Mingea a ajuns cu noroc la stelist, acesta plasând cu latul, la colțul lung. În minutul 31, se părea că Steaua va da lovitura, după ce Raicu a înscris pentru 0 la 2. Chică-Roșă i-a readus, însă, pe buzoieni în joc. Atacantul Gloriei a recuperat balonul la 20 de metri de poarta adversă, a sprintat și l-a executat cu sânge rece pe Frânculescu. În prelungirile primei reprize, Buzăul a reușit să egaleze, prin Vali Dumitrache. Tânărul împrumutat de la Farul a executat excelent o lovitură liberă plasând balonul sub transversală.

Și repriza a doua a fost la fel de spectaculoasă. Gloria a trecut în avantaj în minutul 68, prin Cristi Dumitru, după un penalty dictat în urma unui henț comis de Dean Beța. Steaua a forțat egalarea, iar golul de 3-3 a venit de la Chipirliu. Fostul jucător al Buzăului a prins un șut de excepție, dintr-un unghi aproape imposibil, învingându-l pe Greab. Minutele de prelungire au mai adus două goluri. Gloria a trecut din nou în avantaj, prin Andreas Mihaiu și se părea că cele trei puncte vor intra în contul gazdelor. Steaua a egalat, însă, în minutul 92, la capătul unei lovituri libere, prin Beța.

Cu cincisprezece puncte, Gloria Buzău este pe locul trei, însă poate pierde ultima treaptă a podiumului, în cazul unei victorii a celor de la Corvinul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 46 = 53