DERBY-UL SERIEI SECUNDE

0
328

Meci important, sâmbătă, de la ora 17.00, pentru Metalul Buzău. Pe terenul sintetic din Crâng, formația buzoiană va primi replica celor de la CSM Focșani. Este derby-ul seriei secunde, între două echipe înscrise de mai toată lumea în cărțile promovării.

Cea mai recentă întâlnire dintre cele două formații s-a disputat la sfârșitul lunii octombrie 2022. Focșănenii s-au impus atunci cu 1 la 0, reușita aparținându-i lui Sergiu Arnăutu, transferat, între timp, la Metalul. În ciuda victoriei obținute, echipa de pe Milcov nu a reușit să se califice în play-off.

Metalul Buzău are un start de sezon fără greșeală, cu patru victorii și un egal, bilanț bun pentru echipa buzoiană, care-și propune, din nou, calificarea în play-off-ul seriei secunde. Dincolo de rezultatele bune, remarcabil este faptul că buzoienii nu au încasat încă gol, Metalul fiind o performeră la acest capitol, în Liga a III-a.

Celelalte două echipe buzoiene din seria secundă, CSM Rm. Sărat și Voința Limpeziș se vor întâlni în meci direct, tot sâmbătă, Voința urmând să facă oficiile de gazdă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =