HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 18 – 24 SEPTEMBRIE 2023

0
182

Zodia Berbec

Vei avea ocazia să conștientizezi cum anumite obiceiuri te împiedică să faci lucrurile pe care vrei să le faci în viață. Evaluează-ți activitățile în această perioadă și vezi dacă strategiile tale te vor duce mai aproape de obiectivele tale. Dacă nu, această energie este potrivită pentru a face o schimbare. Totodată, va fi benefic să vizualiezi ceea ce vrei să atragi sau să faci afirmații despre ceea ce îți dorești.

Zodia Taur

Indiferent cât de apropiat ești de persoana iubită, s-ar putea să te simți detașat. Pe de altă parte, aceasta s-ar putea simți deconectată în timp ce tu stai în fața ei și îi spui cât de mult îți pasă. Poate fi unul dintre acele momente în care să simți nevoia să îți ajustezi modul în care comunici ceea ce gândești. O schimbare a cuvintelor tale poate face toată diferența. Pe de altă parte, ai putea avea o experiență spirituală alături de un prieten.

Zodia Gemeni

Se formează aspecte mai puțin favorabile în casa ta a locuinței și a familiei. Ai putea simți că ești în dezacord cu un membru al familiei. Dacă ai petrecut ceva timp eliberându-te de un tipar familial sau explorând propriul tău drum, cineva din familie ar putea să îți spună acum că nu consideră că aceasta este direcția potrivită pentru tine. Pe de altă parte, pot apărea oportunități în plan profesional. Cel mai bun pas pentru a avansa în carieră este să vizualizezi că ai ajuns acolo unde îți dorești.

Zodia Rac

Ai putea avea o dispută cu o persoană cu autoritate. Poate fi vorba despre un părinte, un șef sau reprezentantul unei instituții. Ei vor să faci o ajustare și trebuie să analizezi situația ta și să vezi dacă este mai bine să te adaptezi sau să le ceri lor să facă o schimbare. Dacă rolurile sunt inversate și tu ești persoana în autoritate, ar trebui să le sugerezi celorlalți cum se pot adapta. Totodată, va fi activă casa cunoașterii, iar informația ar putea să vină pur și simplu către tine. Aceasta ar putea fi soluția la o problemă sau ai putea da peste o pagină din mediul online care îți spune ceea ce ai nevoie să știi.

Zodia Leu

Ai grijă la modul în care îți cheltui banii pentru că poate fi foarte ușor să faci o achiziție care nu este în concordanță cu obiectivele tale financiare. S-ar putea să găsești ceva ce îți place la un preț excelent sau să primești o ofertă cu timp limitat, dar ar fi o idee bună să-ți amintești de planurile tale pe termen lung înainte de a scoate bani din buzunar. Pe de altă parte, primul pas pentru a obține mai multe resurse este să-ți imaginezi că sunt posibile. Nu este vorba despre destinație, ci despre pașii pe care vrei să-i faci pentru a-ți atinge obiectivul. Dacă vrei ca cineva să te ajute, imaginează-ți conversația pe care o ai cu acea persoană. Dacă ai nevoie de mai mulți bani, imaginează-ți modalitățile în care ar poți atrage câștiguri mai mari.

Zodia Fecioară

S-ar putea să trăiești unul dintre acele momente în care nu te simți încrezător, chiar dacă ai toate motivele să fii. Adevărul este că încrederea vine după ce ai făcut lucrul respectiv. Dacă aștepți să te simți încrezător înainte de a acționa, ai putea aștepta mult timp. Dacă vrei să îți întâlnești marea dragoste, primul pas este să trimiți un mesaj către Univers care ar putea fi auzit de sufletul tău pereche, care probabil te caută și el. Ieși în lume cu un zâmbet pe față și cunoaște oameni noi.

Zodia Balanță

În această săptămână, există un nou început. Uneori ești atât de ocupat cu activitățile zilnice încât practicile tale spirituale rămân pe al doilea plan? Este un moment bun să-ți faci timp pentru lucrurile pe care le iubești. Acestea pot include meditația, completarea unui jurnal sau plimbări în parc. Dacă întâmpini dificultăți în stabilirea unei rutine, ai putea să folosești un simbol pentru a-ți aminti. Poți să porți un pandantiv cu elefant. Acest simbol te poate ajuta să-ți amintești ce anume vrei să faci.

Zodia Scorpion

Un prieten ar putea merge într-o direcție pe care tu o consideri greșită și s-ar putea să simți că este necesar să spui ceva acelei persoane. La rândul lui, acesta ar putea să încerce să te convingă că modul lui de a vedea lucrurile este corect. Dacă nu este dispus să facă ajustări, nu ar trebui să pierzi vremea cu asta, ci să decizi cum procedezi. Pe de altă parte, va fi activ sectorul romantismului, Poți adăuga un strop de pasiune în viața ta de cuplu. Este un moment potrivit să faci ceva special alături de persoana iubită. Acest lucru ar putea implica petale de trandafiri sau muzică romantică. Dacă ești în căutarea dragostei, poate fi o perioadă excelentă pentru a cunoaște oameni noi. Ai putea fi lovit oricând de săgeata lui Cupidon.

Zodia Săgetător

S-ar putea să te simți frustrat că postările tale de pe rețelele sociale nu adună prea multe aprecieri sau videoclipurile tale nu obțin atâtea vizualizări pe cât sperai. Va fi mai greu să te faci remarcat, dar acest lucru nu este un semnal să renunți. Dacă ai ceva de spus, trebuie să o faci. Pe de altă parte, va fi activă casa ta a strămoșilor. Poți primi ajutor de la cei care au venit pe lume înaintea ta. Ai putea să arunci o privire prin albumele de fotografii sau ai putea investiga arborele genealogic. Este un moment excelent pentru a accesa puterea moștenirii tale.

Zodia Capricorn

Te poți confrunta cu unele provocări, mai ales în ceea ce privește comunicarea. Chiar dacă ești convins că argumentele tale sunt corecte, s-ar putea ca și interlocutorul tău să creadă la fel despre ceea ce gândește, iar asta să vă ducă într-un impas. Pentru a lucra împreună, unul dintre voi va trebui să facă o ajustare. Dacă nu poți să-l convingi să cedeze, va trebui să fii tu cel care lasă de la el. Pe de altă parte, se vor forma aspecte pozitive în casa ta a scrisului. Actul de a pune creionul pe hârtie poate fi fascinant în această perioadă.

Zodia Vărsător

Săptămâna asta va fi activă casa ta a băncilor și a investițiilor. Fii precaut dacă faci o tranzacție financiară, deoarece pot apărea neînțelegeri sau erori. De asemenea, ar fi bine să nu furnizezi nimănui informații personale. Indiferent cât de promițătoare sună sfaturile de investiții, nu este o perioadă bună pentru a lua o decizie în această privință. Primul pas pentru a crea bogăție și prosperitate este să-ți permiți să primești.

Zodia Pești

S-ar putea să ai opinii diferite față de partenerul de viață sau de cel mai bun prieten, dar să fii mai înțelegător și mai dispus să accepți că nu puteți fi mereu de acord în privința tuturor lucrurilor. De asemenea, vei fi mai deschis la compromisuri pentru binele relației. Totodată, pentru a adăuga un strop de magie în viața ta, astrele te îndeamnă să o ții aproape de corpul tău. Poți purta un cristal în buzunar, poți alege haine care au simboluri aparte sau o brățară cu inscripții într-o limbă antică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

40 + = 47