ȘCOALĂ DIN RM SĂRAT, REABILITATĂ ENERGETIC

0
318

Reabilitarea energetică a școlilor este o prioritate pentru multe administrații din țară. Cele mai multe clădiri școlare din România sunt vechi și ineficiente și nu pot asigura un mediu optim pentru învățare. Renovările reprezintă o oportunitate pentru reducerea semnificativă a consumului de energie, precum și de a crea condiții mai bune pentru performanța și sănătatea elevilor și a profesorilor. Este și motivul pentru care Consiliul Local Râmnicu Sărat a aprobat, în ultima ședință, trecerea din proprietatea privată în cea publică a municipiului a clădirii de pe strada Principele Ferdinand, în care își desfășoară activitatea localul numărul 3 din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu,,.

Trecerea imobilului în proprietatea publică s-a realizat tocmai pentru a fi realizată reabilitarea energetică a unității.

Proiectul de renovare energetică a Școlii Gimnaziale ,,Vasile Cristoforeanu,, – Localul 3 va fi finanțat prin Programul de Asistență europeană pentru energie locală. Scopul programului este de a oferi asistență tehnică pentru investiții în eficiența energetică și energie regenerabilă în sectorul clădirilor și transportului urban inovativ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 27 = 37