HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 11 – 17 SEPTEMBRIE 2023

0
163

Zodia Berbec

Experiențele din această săptămână ar putea părea destul de profunde. Universul încearcă să îți transmită un mesaj, dar dacă funcționezi pe pilot automat ai putea să îl ratezi. Pe de altă parte, cineva ar putea încerca să te abată de la programul tău. Ai multe de făcut, dar oferta acestei persoane ar putea fi destul de tentantă. Poate fi vorba de un prieten care îți propune să îl însoțești într-o aventură sau poate apărea o oportunitate romantică, pe care să nu vrei să o ratezi.

Zodia Taur

Un membru al familiei ar putea spune ceva ce poate avea un impact mare asupra înțelegerii tale în ceea ce privește dinamica familială. S-ar putea să rămâi uimit. Întrebări pe care ai căutat multă vreme să le descifrezi ar putea primi un răspuns pe neașteptate. Acordă atenție la ceea ce ți se spune în această perioadă. Pe de altă parte, va fi activă casa iubirii și a romantismului. Să-ți găsești dragostea ar putea reprezenta o prioritate pentru tine. Va fi însă dificil să te ocupi de acest aspect, dar fiind faptul că trebuie să gestionezi multe obligații familiale și profesionale. Dacă te afli deja într-o relație de cuplu, s-ar putea să te confrunți cu aceeași problemă și să nu ai prea mult la timp la dispoziție pentru persoana iubită.

Zodia Gemeni

Ai putea simți o dorință copleșitoare de a te stabiliza din punct de vedere financiar. S-ar putea să arunci o privire la cifre și să observi că ai cheltuit excesiv în ultima vreme. Pe de altă parte, ar putea să apară oportunități financiare care să necesite atenția ta sporită. Totodată, pot apărea provocări în relația cu partenerul de viață. Încearcă să lămurești o neînțelegere mai veche înainte de a se transforma într-o mare problemă. Mercur retrograd îți oferă această șansă, de a reveni asupra unei situații și de a o rezolva.

Zodia Rac

Ești o ființă sensibilă, dar s-ar putea să stai în jurul unor oameni care nu sunt neapărat conștienți de acest lucru. Astrele te îndeamnă să faci ceva pentru a-ți proteja sentimentele. În principal, încearcă să nu iei lucrurile personal. Cei din fața ta ar putea să aibă doar o perioadă mai proastă. Pe de altă parte, contextul astrologic îți poate oferi șansa să rezolvi unele probleme de comunicare între tine și un membru al familiei. Va fi necesar să stabiliți cum vă doriți să se desfășoare conversațiile. S-ar putea să constați că acea persoană este mai deschisă la dialog decât de obicei.

Zodia Leu

În această săptămână s-ar putea să afli cine te iubește în secret. Este posibil ca o persoană din cercul de prieteni să îți dezvăluie că se simte atras de tine și că și-ar dori să te cunoască mai bine. Totodată, s-ar putea ca un coleg de muncă să îți mărturisească că te place mai mult decât ai fi crezut. Indiferent dacă acest lucru te pune într-o situație incomodă sau nu, ar putea veni ca o mare surpriză.
Pe de altă parte, ar trebui să fii atent la semnarea documentelor. Nu totul este clar și transparent. Asigură-te că înainte să închei un contract ce implică finanțele, pui întrebări și înțelegi toți termenii, inclusiv anexele. Dacă ceva ți se pare în neregulă, ar trebui să amâni decizia.

Zodia Fecioară

S-ar putea să fii mult mai sensibil decât de obicei, mai ales atunci când vine vorba de planul amoros. Este posibil să interpretezi greșit un mesaj și să te lași copleșit de gânduri negative. Ar fi mai bine să pui o întrebare directă în loc să încerci să descifrezi singur ce a vrut să spună celălalt. Totodată, te poți confrunta cu provocări în sectorul profesional. În ciuda faptului că ai dovezi concrete, colegii s-ar putea să nu te creadă. Deși tu poți vedea clar că ceva nu se potrivește, informațiile tale ar putea să nu fie auzite de persoana care trebuie.

Zodia Balanță

S-ar putea să te simți nerăbdător să faci o schimbare în carieră. Astrele te îndeamnă să nu te grăbești și să reflectezi profund asupra acestui lucru. Gândește-te care este calea pe care vrei să mergi cu adevărat în ceea ce privește vocația ta. Este un moment excelent să explorezi posibilitățile și să îți setezi noi intenții. Poate fi vorba de un nou loc de muncă sau chiar o nouă direcție profesională. Vei fi foarte intuitiv în această săptămână, deci ai putea afla niște informații care erau menite să fie secrete. Ar putea fi vorba despre o chestiune de familie sau despre interesul romantic al unui prieten.

Zodia Scorpion

Este o săptămână în care s-ar putea să fii foarte vizibil, inclusiv în mediul online. Asigură-te că ai parole puternice și fii atent la ceea ce postezi. Ar fi bine să transmiți doar mesaje încurajatoare și să ai mare grijă la sursele de la care te inspiri, pentru că există riscul să publici informații eronate. Totodată, te poți confrunta cu tot felul de provocări. Dacă stabilești o întâlnire cu un prieten, probabil vor apărea întârzieri sau te poți bloca în trafic. Poți greși locația unde trebuie să vă întâlniți și poți ajunge în cealaltă parte a orașului. Asigură-te că fiecare a înțeles corect informațiile înainte de a pleca la drum.

Zodia Săgetător

Acesta este un moment potrivit pentru a-ți analiza investițiile, precum și alte documente financiare. Verifică informațiile bancare să vezi dacă există o ofertă specială. Astrele îți pot oferi oportunitatea de a-ți gestiona mai eficient cheltuielile, dar și de a scăpa de unele datorii. Pe de altă parte, ai putea întâmpina dificultăți tehnice. Dacă faci o prezentare sau trebuie să aduni o echipă pentru a finaliza un proiect. Ar trebui să îți iei un timp suplimentar pentru că pot apărea întârzieri sau alte situații care par să împiedice buna desfășurare a lucrurilor.

Zodia Capricorn

S-ar putea să fii mai sensibil decât de obicei, ceea ce înseamnă că nu vrei să te afli în situații care te pot afecta emoțional. Dacă cineva din viața ta te dezechilibrează, ar fi mai bine să amâni întâlnirea cu acea persoană pentru următoarele săptămâni. Totodată, este posibil să primești un test neașteptat, să te confrunți cu întârizeri sau să întâmpini dificultăți în ceea ce privește tehnologia. Contextul astrologic îți cere să tratezi lucrurile cu înțelegere și răbdare, dacă vrei să ajungi la un rezultat pozitiv, în ciuda provocărilor.

Zodia Vărsător

Este o perioadă în care s-ar putea ca răbdarea ta să fie pusă la încercare. Este posibil să fii mai sensibil decât în mod obișnuit și să te enervezi mai repede dacă lucrurile nu merg așa cum îți dorești. O conversație ar putea escalada rapid într-o ceartă. Pentru a evita confruntările, fii prudent în ceea ce privește comunicarea. Totodată, va fi activă casa resurselor și s-ar putea să ai multe documente de completat în această perioadă pentru a o obține unele beneficii. Ar putea să fie un proces lung, care să nu se desfășoare ușor, și este posibil să ai nevoie de ajutor. Nu ezita să-l ceri. Gândește-te și la varianta de a amâna totul pentru altădată.

Zodia Pești

Ai putea simți o atracție puternică față de cineva. Este ca și cum o forță magnetică v-ar trage unul către celălalt. S-ar putea să nu cauți neapărat o relație de dragoste, dar cu toate acestea să te gândești neîncetat la această persoană. Pe de altă parte, cineva drag ar putea să te dezamăgească. Este posibil să întârzie, să uite o ocazie importantă sau să spună ceva care să te nemulțumească. Astrele te îndeamnă să fii iertător și înțelegător dacă un prieten sau partenerul tău de viață nu poate să îți ofere ceea ce ai nevoie exact atunci când vrei tu. Este doar un moment. Situația se va îmbunătăți în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

34 + = 39