O NOUĂ ÎNFRÂNGERE PENTRU SCM GLORIA BUZĂU

0
211

Început nefast de campionat pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău. Jucătoarele lui Daniel Anca au pierdut din nou, de data aceasta pe teren propriu, cu Gloria Bistrița, după un joc în care adversarele au fost mai bune.

Ca și la Brăila, startul meciului a fost slab pentru echipa buzoiană, iar în minutul 9, Bistrița conducea cu 7 la 2. Gloria a micșorat diferența, apropiindu-se, la un moment dat, la numai două goluri. Revenirea a fost doar de moment, deoarece Bistrița, o echipă mai constantă și mai omogenă, a reușit să se distanțeze din nou. La pauză, un 12-18 care dădea foarte puține șanse formației buzoiene.

Partea secundă a fost mai echilibrată, fiind câștigat (17-16) de buzoience. Din păcate, diferența mare din prima repriză nu a putut fi remontată, deși, au fost momente în care Gloria părea că poate reveni. S-a încheiat 34 la 29 pentru oaspete, după un al treilea meci direct consecutiv câștigat de ardelence.

După două etape, SCM Gloria Buzău nu a acumulat niciun punct, iar meciul din deplasare cu Vâlcea pare o misiune aproape imposibilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

65 + = 73