VICTORIE SPECTACULOASĂ PENTRU GLORIA BUZĂU

0
306

Victorie spectaculoasă obținută, sâmbătă, de Gloria Buzău, la Dej, în meciul cu Unirea. Trupa din Crâng s-a impus cu 4-2, după ce la pauză a fost condusă cu 0-2.

Unirea Dej a deschis scorul după o bâlbâială colectivă în defensiva Gloriei. Adrian Pop a împins balonul cu vârful bocancului, din șase metri, printre picioarele lui Greab. Cu trei minute înainte de pauză, Piftor, fost jucător al Buzăului, a transformat un penalty, iar meciul părea tranșat de gazde.

Ionuț Șerban a dat, însă, semnalul revenirii pentru Gloria, cu un gol de generic. Intrat în teren după pauză, mijlocașul a șutat superb, la vinclu, de la 25 de metri, imparabil. Egalarea a venit târziu, în minutul 82, de la Vali Dumitrache, și el intrat după pauză.

Două minute mai târziu, Mihaiu l-a servit ideal pe Radic, iar croatul a îndeplinit o simplă formalitate, trimițând cu latul în plasă. Lovitura de grație a fost dată de Pervan, în minutele de prelungire, după un contraatac la originea căruia a stat același Mihaiu.

Grație celor trei puncte obținute sâmbătă, Gloria s-a instalat pe podiumul ligii a 2-a, la egalitate cu Corvinul Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =