HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 4 – 10 SEPTEMBRIE 2023

0
190

Zodia Berbec

S-ar putea să simți o mare nevoie de a reflecta asupra a ceea ce îți dorești în viața ta. Este foarte posibil să îți fie mai ușor decât crezi să obții tot ceea ce vrei. Este un moment bun să te întrebi dacă obstacolele din calea ta sunt, de fapt, o iluzie menită să te protejeze de schimbare. Totodată, poate fi o perioadă excelentă pentru a vizualiza un stil de viață diferit. Cu această energie, ai putea elabora un plan pentru a-l pune în aplicare.

Zodia Taur

În această săptămână, poți deveni un magnet pentru a atrage ceea ce îți dorești. Dă-ți puțin timp să vizualizezi ceea ce vrei în viața ta. Creează o imagine vie a acelei dorințe în mintea ta și atașează-i puțină emoție. Totodată, poți avea parte de multă distracție. S-ar putea să te bucuri de un moment plăcut cu persoana iubită sau să organizezi o cină intimă în doi. Dacă ești în căutarea unei noi povești de iubire, aceasta poate fi o perioadă perfectă pentru a ieși la intâlniri.

Zodia Gemeni

Ești adesea în mișcare, dar profită de acest aspect astrologic pentru a reflecta la ceea ce nu s-a schimbat în viața ta. Care sunt lucrurile care persistă, dar nu îți satisfac nevoile? Întreabă-te cu ce le-ai putea înlocui. S-ar putea să primești semne de la rude pe care nu le-ai mai auzit de ceva timp. Membrii familiei ar putea să apară neașteptat la ușa ta. De asemenea, ai putea organiza chiar tu o cină cu oamenii dragi. Este o perioadă în care îți poți crea amintiri de neuitat alături de persoanele care contează cu adevărat pentru tine.

Zodia Rac

În această săptămână, dorințele și aspirațiile tale sunt foarte clare și sonore. Este ca și cum ai avea un megafon și vorbești către Univers. De asemenea, poate fi o perioadă excelentă pentru a acorda atenție pasiunilor tale. Dacă te pasionează gătitul, poți încerca noi rețete culinare. Dacă îți place să dansezi, poți începe un curs de dans. Totul va fi și mai frumos dacă îi implici și pe cei dragi, fie că este vorba de familie sau de prieteni.

Zodia Leu

Sectorul banilor va fi foarte bine aspectat în această săptămână. Ai putea avea o declarație financiară de făcut. Poate fi către prieteni, membrii familiei. În această săptămână, poți decide că vrei să fii pe calea spre bogăție și poți să iei măsurile necesare pentru a o transforma în realitate. Nu va trebui să aștepți prea mult pentru a te bucura de prosperitate. Este posibil să primești o sumă neașteptată de bani. Ai putea câștiga un premiu sau ai putea primi un dar valoros de la cineva.

Zodia Fecioară

Te numeri printre cei mai norocoși nativi în această perioadă. În plus, vei avea o energie de zile mari. Ești ca un magnet care poate să atragă ceea ce îți dorește, așa că ar fi bine să te concentrezi pe gânduri pozitive și să te gândești la ceea ce vrei, nu la ceea ce nu vrei. Pentru că norocul este de partea ta, poți să îți asumi riscuri pe care în mod normal nu le-ai lua în calcul, în special în plan profesional. Este un moment excelent să îți depui CV-ul pentru un nou loc de muncă, să mergi la un interviu de angajare sau să ceri o mărire de salariu. Dacă ești în căutarea dragostei, ai toate șansele să întâlnești persoana potrivită pentru tine.

Zodia Balanță

În această săptămână, intuiția ta este clară și puternică, mai ales atunci când vine vorba de prieteni. Contextul astrologic vine cu o energie unică. Ia-ți puțin timp să descoperi ce anume îți dorești, fie că este vorba de dragoste, carieră sau stil de viață, și vizualizează-le în viața ta. Universul te ascultă. Totodată, s-ar putea să primești mesaje divine. Visele tale ar putea conține conștientizări valoroase, așa că fii atent la ele. Acesta este o perioadă bună pentru a lucra la dezvoltarea intuiției tale și pentru a te conecta cu sinele tău superior, care te poate ghida din interior.

Zodia Scorpion

Săptămâna asta poți să conștientizezi că ești îndrăgostit. S-ar putea să simți o conexiune emoțională profundă cu o persoană. De asemenea, poți fi pe deplin angajat să îți duci la bun sfârșit un anumit plan. Puterea ta de concentrare este la cote maxime. Totodată, este o perioadă excelentă pentru distracție. Dacă prietenii tăi te invită în oraș, nu ar trebui să refuzi. Conversațiile plăcute, mâncarea bună și băuturile te-ar putea ține ocupat până în orele târzii ale nopții, dar s-ar putea să ai atât de multă energie, încât să nu simți oboseala.

Zodia Săgetător

Poate fi o săptămână magică pentru tine. De asemenea, te vei bucura de capacitatea de a conduce întâlniri importante. Cuvintele tale ar putea avea un impact puternic asupra celorlalți. Poți face calcule complexe, pe care să le prezinți într-un mod convingător. Abilitățile tale persuasive sunt accentuate și ai putea vinde orice. Dacă îți cauți un loc de muncă, este o perioadă excelentă pentru un interviu.

Zodia Capricorn

Este o perioadă în care te bucuri de abilitatea de a-ți canaliza puterea și energia într-o singură dorință. Este foarte important să îți exprimi nevoile și să transmiți către Univers ceea ce îți dorești. În această săptămână va fi foarte bine aspectat sectorul călătoriilor. S-ar putea să găsești oferte excelente, fie că e vorba de cazări sau bilete de avion. De asemenea, poți primi o invitație din partea cuiva. Dacă pleci la drum, aceasta ar putea fi una dintre cele mai bune călătorii pe care le-ai făcut în mult timp.

Zodia Vărsător

Este o perioadă în care s-ar putea să ai acces la puterea divină. Folosește energia lui Venus pentru a vizualiza ceea ce îți dorești, fie că este vorba de dragoste, bani sau un stil de viață nou, apoi utilizează energia lui Jupiter pentru a-ți trimite dorințele în Univers. Vei fi foarte norocos și în ceea ce privește finanțele. Acest lucru se poate manifesta prin obținerea de bani suplimentari. De asemenea, poți avea noroc în investiții sau în a primi un împrumut. Profită de aceste circumstanțe favorabile din punct de vedere financiar.

Zodia Pești

Contextul astrologic îți aduce o energie foarte specială și îți accentuează dorințele legate de viitor. Profită de această oportunitate pentru a reflecta asupra a ceea ce dorești să se manifeste în viața ta peste un an sau chiar mai departe. De asemenea, poate fi un moment excelent pentru a cunoaște oameni noi și a forma conexiuni romantice sau prietenii semnificative. Dacă te afli deja într-o relație, aceasta este o perioadă favorabilă pentru a discuta și a-ți planifica viitorul alături de persoana iubită, consolidând legătura voastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + = 15